Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DRUGA STRANA PRIČE'

Nives u vrućem izdanju izazvala burne reakcije, pratitelji poručuju: 'Ne želimo čut...'

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/8
31.05.2020.
u 11:56

Svestrana Nives Celzijus redovito objavljuje golišave fotke na svom Instagramu, a ovog puta reakcije nakon jedne od njih ne prestaju stizati.

Zagrebačka pjevačica i spisateljica te nekoć supruga poznatog nogometaša Dine Drpića, Nives Celzijus, svakodnevno objavljuje fotke od kojima fanovima preskače srce. Ovog puta napravila je isto, a zbog posljednje objave na njezinom Instagramu, ne prestaju stizati reakcije.

Nives Celzijus
1/15

- A postoji i druga strana priče... - napisala je ispod fotografije gdje pozira uz požarne stepenice koja je prikupila preko 15 tisuća lajkova. Vjerni pratitelji nizali su komentare, a jedan se posebno istaknuo.

- Ne želimo čut drugu stranu, želimo vidjet' - napisao je pratitelj s kojim su se mnogi složili, a Nives mu još uvijek nije uzvratila komentarom.

Podsjetimo, nedavno je Nives u intervjuu za IN magazin Nives je priznala kako je njezino srce još uvijek slobodno, ali i otkrila je u kakvom je odnosu s bivšim suprugom, nogometašem Dinom Drpićem, s kojim ima 14-godišnjeg sina Leonea i dvije godine mlađu kćer Taishu.

– S ocem svoje djece u onakvom sam odnosu kakav i treba biti, najbolji mogući. Bez obzira na to što mi često ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju i trebam pomoć. Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka kada smo se neizmjerno voljeli – rekla je Celzijus za IN magazin.

Dodala je i kako su i dalje u prijateljskim odnosima te da zajedno odgajaju djecu. Priznala je i da je to tijekom karantene katkada bilo prilično zahtjevno uz silne školske obveze. – Moram priznati da je bilo jako veselo. Njima je bilo super, pogotovo Leoneu, ne mora izlaziti iz kuće, sve odrađuje doma. Ja sam na momente bila na rubu živaca – kazala je Nives koja je pratiteljima na društvenim mrežama tijekom izolacije otkrila i svoje skrivene talente. 

Nives Celzijus
1/10

– I šmirglala sam i bojila i dorađivala terasu, sad ću krenuti i saditi neke biljkice – najavila je Celzijus. Ipak, nakon kućnih poslova neizmjerno se raduje ljetu koje će joj, nada se, donijeti i nove poslovne projekte. – Nadam se da ću imati jako mnogo posla i da ću jako mnogo raditi. To je to. Pa, ako mi ostane vremena, onda ćemo negdje na more. Ali ništa pretjerano, ne previše. Previše sam se sad odmarala – zaključila je Celzijus.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru


Ključne riječi

Komentara 2

MS
mate.skaro.3
13:12 31.05.2020.

veličina je kada prepoznati moment za reći DOSTA je bilo..

Avatar Damating
Damating
12:27 31.05.2020.

Salasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije