Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOVNA POZA

Nives se pohvalila novom frizurom, fanovi se zagledali u nešto drugo

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/10
05.06.2020.
u 16:09

-  Ako ti je stvarno netko gledao u kosu, treba ga lupiti po nosu. Znaš da nitko ne gleda u tvoju kosu pored tvoje guzice. Oprosti, ipak smo se zagledali u nešto drugo. Klečiš li za kaznu na kukuruzu - napisao joj je jedan pratitelj

Nives Celzijus jedva je čekala da se nakon izolacije posveti uljepšavanju, pa je nakon noktiju otišla i na frizuru.

-  Ta moja čvrsta, bujna, prekrasna, sjajna kosa - napisala je pjevačica i spisateljica pokraj fotografije na kojoj je pokazala nove pramenove. No, čini se kako je malo tko od njenih pratitelja primijetio frizuru, budući da je u prvom planu bila njena čvrsta pozadina.

Nives Celzijus
1/9

-  Ako ti je stvarno netko gledao u kosu, treba ga lupiti po nosu. Znaš da nitko ne gleda u tvoju kosu pored tvoje guzice. Oprosti, ipak smo se zagledali u nešto drugo. Klečiš li za kaznu na kukuruzu - napisao joj je jedan pratitelj, dok joj je drugi napisao kako je sigurno nešto zgriješila kad kleči u kutu.

Foto: Instagram screenshot

Među pohvalnim komentarima našli su se i oni Ivane Knoll i Žanamari Perčić.

- Stvarno je lijepa, čak i nakon posvjetljivanja. Svaka čast frizerki - napisala je Žanamari, a jedan ju je Nivesin pratitelj pokušao podbosti. 

- Aaa da ti je imati ovakve guzove kao Nives - napisao je jedan korisnik Instagrama. Zanimljivo, Nives koja rijetko odgovara pratiteljima javila se i stana u obranu kolegice.

- Žanamari ima možda i najbolje tijelo u Hrvatskoj - napisala je Nives Celzijus.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stormrider
19:34 05.06.2020.

Zoccola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije