Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaintrigirala znatiželjne

Nives pozirala u minijaturnom badiću, ali pozornost ukrao detalj ispod trbuha

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/7
02.07.2019.
u 19:30

Trenutke iz svog privatnog života često dijeli s više od 310.000 pratitelja na Instagramu, na radost brojnih obožavatelja.

U malo manje od sat vremena, slika pjevačice i glumice Nives Celzijus u badiću bila je dovoljna da prikupi više od 10.000 lajkova i privuče brojne znatiželjne poglede.

Iako se Nives često fotografira u oskudnijem izdanju, čini se kako je badić u svima poznatim kvadratićima bio pun pogodak.

"Koje su vaše boje ovo ljeto?", upitala je Nives svoje pratitelje koji su, očito, zadovoljni njezinim odabirom, ali i oblinama. Zadovoljna je i dizajnerica Snježana Mehun, koja je priznala da nije odoljela i uvećala si fotografiju. Složili su se i ostali pratitelji, a na fotografiji se vidi i tetovaža koju Nives ima.

Foto: Screenshot Instagram

"Okreni se da vidimo i pozadinu", komentirali su muški pratitelji, oduševljeni prizorom koji malo ostavlja mašti na volju. Godinu dana nakon velikog uspjeha koji je nogometna reprezentacija Hrvatske imala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, kvadratići su još uvijek hit. Sudeći po reakcijama koje je dobila, i ove bi godine na plaži mogli često viđati crvene i bijele kombinacije.

Nives se natjecala u "Plesu sa zvijezdama", ona i partner ispali su u trećoj emisiji, a naporni treninzi rezultirali su novom linijom i gubitkom kilograma. Prije toga Nives je odnijela pobjedu u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a tada je priznala da joj je uz obitelj velika podrška i bivši suprug Dino Drpić. Trenutke iz svog privatnog života često dijeli s više od 310.000 pratitelja na Instagramu, na radost brojnih obožavatelja.

 

Komentara 9

SA
sargu123
20:13 02.07.2019.

Privatna poduzetnica?

VO
volina
20:27 02.07.2019.

Bit će da nije stigla na jahtu, ah ne krivo, odavno su je s nje izbacili.

Avatar GeorgeClooneydrugi
GeorgeClooneydrugi
20:01 02.07.2019.

U prvih jedanaest 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije