Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tetovaža

Nives pozirala u kupaćem kostimu i poručila obožavateljima: Pronađite leptira

Foto: Instagram
1/8
20.04.2021.
u 20:47

Uskoro ćemo Nives opet gledati u žiriju popularnog showa Nove TV.

Nives Celzijus uskoro ćemo opet gledati na Novoj TV u žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato" u posebnom izdanju ovog showa Nove TV u kojem će se natjecati neki od najboljih natjecatelja prethodnih sezona. 

- Pronađi leptira - napisala je Nives i objavila na Instagramu fotografiju u kojoj pozira u kupaćem kostimu i tražila je od obožavatelja da pronađu gdje je leptir istetoviran na njezinom tijelu. Njezini vjerni pratitelji brzo su uočili kako se leptir nalazi iznad njezine stražnjice, a kao i uvijek udijelili su Nives komplimente kako odlično izgleda. Nives svoju liniju održava redovitim vježbanjem, a kada su se tijekom karantene zatvorile teretane redovito je svojim obožavateljima pokazivala na društvenim mrežama kako vježba kod kuće. Kada je riječ o prehrani Nives je nedavno otkrila kako ne pazi toliko na prehranu jer uživa u hrani i ne zamara se toliko s kilogramima. 

Foto: Instagram screenshot

- Nisam tip koji pazi na prehranu, previše volim hranu da bih se odricala bilo čega. Sva sreća da mi je osobno atraktivniji 'bujniji' tip, žena s oblinama, pa nemam potrebu previše se zamarati s kilažom - rekla je Nives nedavno.

VIDEO Sin Maje Šuput ima medvjedića od 2120 kn, dok sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
22:32 20.04.2021.

pa dadi Dino?

OV
ovcalila
21:19 20.04.2021.

lako sa leptirom ako se cijepila

Avatar Tombstone
Tombstone
21:22 20.04.2021.

Lijepa nasa Nina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije