Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne staju

Nives pokazala novu frizuru i skupila skoro 30.000 lajkova. Pratitelji: Nije ovo za ljude slabog srca

Foto: Instagram
1/12
08.03.2021.
u 14:16

Naime, objavila je fotografiju na kojoj ima novu frizuru, a za snimanje je odjenula traperice i žuti korzet koji je dodatno naglasio njezino bujno poprsje.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus(39) ponovno izaziva pratitelje vrućim fotkama. Naime, objavila je fotografiju na kojoj ima novu frizuru, a za snimanje je odjenula traperice i žuti korzet koji je dodatno naglasio njezino bujno poprsje. 

U opisu objave kratko je napisala: “Hello, sexy!”. 

Foto: reuters

Kao i obično, ubrzo su krenuli komentari i lajkovi obožavatelja. 

“Tko kosu zapazi na ovoj slici, treba mu Oscara dati”, “Dobre grudi”, “Nives super si, najbolje grudi imaš”, “Nije ovo za ljude slabog srca”, “Prekrasno”, “Mm, kakva maca!”, “To je taj dekolte moje mladosti”, “Ti si seks bomba”, pisali su joj fanovi, te je fotka skupila gotovo 30.000 lajkova

Pjevačica i spisateljica prije nekoliko dana odlučila je ponovno zagolicati maštu pratitelja fotkama na kojima izgleda stvarno odlično. Nives je ovaj put na sebi imala pripijenu kratku crnu haljinu i čizme s vrtoglavo visokom petom, a fotkala se pokraj drvenog stakla. Zavodljivo je pozirala, a na jednoj od fotografija provirilo joj je i međunožje, a pratitelji su joj odmah dali do znanja da su primijetili detalj na fotki. "Ispalo ti nešto."

"Tko nije zumirao? Pokvario mi se zoom na mobitelu", samo su neki od komentara. Nives je nedavno odlučila otići u Rovinj,  tamo se skinula u kupaći kostim i pozirala na plaži.  "Ako ste se pitali što ima u Rovinju", napisala je uz fotografiju, a komentari su se samo počeli nizati. U samo nekoliko sati skupila je više od 13.000 lajkova.  Podsjetimo, prije nekoliko tjedana dala je naslutiti kako se možda odriče svog umjetničkog imena ili namjerava samo učiniti neku promjenu imidža. "A možda je vrijeme da Celzijuse prepustim nekim novim generacijama ... Možda samo Nives...", napisala je Nives uz novu fotografiju. Pjevačicu ćemo uskoro ponovno gledati kao članicu žirija u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato". U novoj sezoni natjecat će se najuspješniji sudionici dosadašnjih sezona. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
15:05 08.03.2021.

I sad ako napisem da osjecam sucut prema njoj izbrisat ce mi komentar, jel tako?

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
14:28 08.03.2021.

pa napravi nesto konretno kadsi vec glumatas neki sexy simbol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije