Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbacila atribute

Nives pokazala kako izgleda kad posprema, ni u ovoj situaciji ne odustaje od seksepinih izdanja

Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
06.04.2020.
u 19:20

Naime, Celzijus  je na fotki u kućnom izdanju s usisavačem, no svejedno je pokazala sve svoje atribute, te pokazala da i kućanske poslove obavlja sa stilom.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ponovno je obožavatelje oduševila fotografijom iz kućne karantene. Naime, Celzijus  je na fotki u kućnom izdanju s usisavačem, no svejedno je pokazala sve svoje atribute, te pokazala da i kućanske poslove obavlja sa stilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Usisavanje sa stilom 😜

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

Nives je isto tako nedavno otkrila kako funkcionira škola na daljinu u njezinom domu, te kako ju doživljava kao majka dvoje djece
"Ova virtualna škola postala mi je s vremenom manje stresna. Prestala sam s kukanjem i samosažalijevanjem onog trenutka kad je Taisha slučajno ostala ulogirana na Teamsu na mom telefonu. Tek tada sam shvatila s čime se zapravo suočavaju učitelji i profesori svaki dan. Mojim (Taishinim i Leoneovim) profesoricama iz hrvatskog i matematike digla bih spomenik pravo ispred televizora da svaki put kad ih ugledam, zahvalim se i izgrlim ih...Dala sam si obećanje da slj. put kad se za nešto požalim sama sebi ću odvaliti šamarčinu.
Također ne odmaže ni čašica vina što me podsjetilo da zalihe ponestaju i da bih uskoro trebala u novu vinsku nabavku. " napisala je pjevačica i spisateljica.

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
21:27 06.04.2020.

Čekam samo da se skine gola da joj vidimo natpis iznad ventila

TR
Tripoli
21:32 06.04.2020.

jadna dečica..

ZA
zagora
20:49 06.04.2020.

Ovo je jedna vrsta prostitucije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije