Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prirodno izdanje

Nives pokazala kako izgleda bez fotošopa: 'Sve se vidi, celulit, masnice, dlačice'

Foto: Instagram
1/7
24.09.2019.
u 09:45

Nives Celzijus pokazala je svoje tijelo bez imalo uljepšavanja i oduševila svoje pratitelje prirodnim izdanjem.

Nives Celzijus svojim izazovnim izdanjima nerijetko privlači pozornost javnosti. Iako na fotografijama uvijek odaje dojam savršenstva, u stvarnosti se Nives bori s jednakim problemima kao i mnoge druge žene. Ni nju ne zaobilaze kapilare, celulit i dlačice, a sve je to dokazala objavivši fotografiju bez filtra i fotošopa.

"Ovo nije još jedna prije-poslije fotka u svrhu promoviranja anticelulitne kreme ili nekog sličnog proizvoda. Ovo sam ja unutar iste minute. Imamo tu ovo ružno svjetlo koje ne volimo i koje pada tako da se vidi sve ono što ne želimo vidjeti: kapilare, celulit, masnice, dlačice.

I ovo koje mi divno stoji i gdje moja koža izgleda gotovo savršeno s tek malim naznakama celulita. Ja, naravno, uvijek biram ono dobro svjetlo i dobre fotke, ali zadržim i one lošije kao podsjetnik na to da me ponekad i samo časak dijeli od onog boljeg. A ponekad se i jako dobro nasmijem nekim svojim izdanjima", napisala je Nives.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Njezino prirodno izdanje oduševilo je do sada gotovo 14 tisuća njezinih obožavatelja.

"Žene i s celulitom mogu biti neodoljive", poručila joj je u komentarima jedna od pratiteljica.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

 

Ključne riječi

Komentara 11

ME
Metuzalem
11:21 24.09.2019.

Za moje godine pravo savrsenstvo

HR
hrza
11:10 24.09.2019.

Meni izgleda vrhunski.

Avatar markoii123
markoii123
11:45 24.09.2019.

Blago muškarcu koji ima ovakvo nešto pored sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije