Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSI DEKOLTE

Nives pokazala dekolte i požalila se: 'Muku mučim s nabavkom grudnjaka'

Nives Celzijus
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
28.01.2019.
u 16:43

- Što se mene tiče, možeš i bez njih - napisao joj je jedan obožavatelj, dok je drugi dodao kako joj grudnjak ne treba jer je ona "dar prirode".

Nives Celzijus obožavatelje na društvenim mrežama redovito časti fotografijama na kojima je oskudno odjevena. Na njihovu radost na posljednjoj objavljenoj na Instagramu potužila se kako teško može naći odgovarajući grudnjak.

- Najučestalije pitanje koje mi žene postavljaju jest, gdje kupujem grudnjake. I zaista, često i sama muku mučim s nabavkom odgovarajućeg modela i broja. Ili nema uopće ili nije udobno ili je ružno ili je obično - napisala je Nives pohvalivši se omiljenim modelom grudnjaka. 

- Što se mene tiče, možeš i bez njih - napisao joj je jedan obožavatelj, dok je drugi dodao kako joj grudnjak ne treba jer je ona "dar prirode". 

Inače, Nies na Instagramu prati 289 tisuća ljudi, a ova je fotografija vrlo brzo dobila 19 tisuća lajkova. 

Pogledajte video: Najveće hrvatske zavodnice

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZN
Znam
17:20 28.01.2019.

I krava ima isti problem

OD
odisej22
17:15 28.01.2019.

Curetina natrpa silikone pa nas gnjavi s problemom grudnjaka. Ogavno,pročitah samo naslov.

BA
ban
17:42 28.01.2019.

probaj nacrtat grudnjak. i to u boji da izgleda kao da ga nema. pa ces za par dana zakljucit da li si promasila ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije