Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila odgovorom

Nives otkrila zašto nema dečka: 'Znam, nije vam jasno...'

Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
16.10.2019.
u 18:40

Inače, Nives Celzijus svojim izazovnim izdanjima nerijetko privlači pozornost javnosti. Iako na fotografijama uvijek odaje dojam savršenstva, u stvarnosti se bori s jednakim problemima kao i mnoge druge žene.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus otkrila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama da nije u vezi, a odlučila im je pojasniti i zašto u podužoj objavi uz fotografiju na kojoj uživa u velikom sladoledu. 

"Zašto nemam dečka? Pa ovako, kad sam bila mala, svako ljeto sam išla kod bake i deke u moje selo, koje zapravo nije moje jer sam rođena u Zagrebu, kao i ostatak moje familije, ali su baka i deka u nekom trenutku odselili zbog njene bolesti i tako je Lovćenac postao moje selo. Ne znam da li je u to, za nas djecu jako sretno vrijeme bila praksa posvuda, ali u mom selu je u poslijepodnevnim satima dolazio sladoledar", napisala je Celzijus i dodala:

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Još uvijek pamtim taj trenutak kada bi simpatični čiko, zvoncao kroz selo, alarmirajući roditelje da svoju dječicu nagrade s kuglom sladoleda. Nije to bio neki najfiniji sladoled koji sam probala ali mi je bio poseban. To iščekivanje, nestrpljivost, zamišljanje okusa koji bi me mogao dočekati, adrenalin dok jurim u strahu da mi ne pobjegne i napokon euforija kad je napokon na mojim usnama. Znam, nije vam jasno kakve veze ova priča ima s mojim statusom solerice. E pa od svog muškarca očekujem da mi izazove u najmanju ruku , taj osjećaj, a dok ne naiđem na njega, uživam u sladoledu", objasnila je Nives uz fotku na kojoj je pokazala kako uživa u sladoledu. 

 

Inače, Nives Celzijus svojim izazovnim izdanjima nerijetko privlači pozornost javnosti. Iako na fotografijama uvijek odaje dojam savršenstva, u stvarnosti se bori s jednakim problemima kao i mnoge druge žene. Ni nju ne zaobilaze kapilare, celulit i dlačice, a sve je to dokazala objavivši fotografiju bez filtra i Photoshopa.

Foto: Instagram/riley.loudermilk


"Ovo nije još jedna prije – poslije fotka u svrhu promoviranja anticelulitne kreme ili nekog sličnog proizvoda. Ovo sam ja unutar iste minute. Imamo tu ovo ružno svjetlo koje ne volimo i koje pada tako da se vidi sve ono što ne želimo vidjeti: kapilare, celulit, masnice, dlačice. I ovo koje mi divno stoji i gdje moja koža izgleda gotovo savršeno s tek malim naznakama celulita. Ja, naravno, uvijek biram ono dobro svjetlo i dobre fotke, ali zadržim i one lošije kao podsjetnik na to da me ponekad i samo časak dijeli od onog boljeg. A ponekad se i jako dobro nasmijem nekim svojim izdanjima", napisala je Nives.  

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:


 
Ključne riječi

Komentara 21

MM
Marljivi mrav
19:32 16.10.2019.

Zato kaj ti nije dosta ni nogometna momčad.

SV
SveJeUzalud
19:14 16.10.2019.

.....onda se ja nudim...perem peglam usisavam kuham ne hrčem...ne pijem ne pušim.....a ostalo prepuštam testiranju.....

ZA
zagabria1
19:50 16.10.2019.

To uzbuđenje i iščekivanje se dešava samo u mladosti. Ne budeš to nikad dočekala, čovjek kad ostari premazan je svim mastima i nema više uzbuđenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije