Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubrzava puls

Nives opet podiže prašinu! Pozirala u čizmama do bedra: Koji pogled priželjkujete od svog partnera?

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/25
31.03.2021.
u 16:20

Naime, Nives je pozirala u čizmama koje idu do bedra i imaju visoku petu, haljini od tankog trapera ispod koje se nazirao grudnja, te koju je ispod grudi učvrstila remenom. Ovo izdanje pjevačice i spisateljice svidjelo se mnogima pa je lajkove dobila od čak 16 tisuća svojih pratitelja.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus na društvenim je mrežama objavila dvije fotografije kojima je ponovno rasplamsala maštu pratitelja. Naime, Nives je pozirala u čizmama koje idu do bedra i imaju visoku petu, haljini od tankog trapera ispod koje se nazirao grudnjak, te koju je ispod grudi učvrstila remenom. Ovo izdanje pjevačice i spisateljice svidjelo se mnogima pa je lajkove dobila od čak 16 tisuća svojih pratitelja.

"Koji pogled priželjkujete od svog partnera? (slika 1 ili 2)", napisala je Celzijus koja na jednoj slici ima zavodljivi pogled, dok se na drugoj smiješi.

"Lijepo i ženstveno. Melem za oči", "Slika 2", "Prekrasna", "Najljepša sretna", "Obje", pisali su joj fanovi. 

 

Ranije je pozirala u moru u ružičastom sakou ispod kojeg, čini se nije nosila ništa. Na slici se vidi i dio njezine gole stražnjice, što je odmah inspiriralo njezine pratitelje, pa su joj ostavili brojne komentare. 

"Jako si seksi Nives, je l'' nosiš tangice ili ne? Ti si bomba, "Zgodna guza", "Lijepa guza", "Ljepotica" samo su neki od komentara.  Pjevačica je uz fotografiju napisala: "Toga dana umočila sam tek nogice. Je l' ima među vama hrabrica koji su već obavili prvo ovosezonsko kupanje?", no na komentare nije odgovarala.  Pjevačica i spisateljica prije nekoliko dana je odlučila ponovno zagolicati maštu pratitelja fotkama na kojima izgleda stvarno odlično.

Nives je ovaj put na sebi imala pripijenu kratku crnu haljinu i čizme s vrtoglavo visokom petom, a fotkala se pored drvenog stakla. Zavodljivo je pozirala, a na jednoj od fotografija 'provirilo' joj je i međunožje, a pratitelji su joj odmah dali do znanja da su primijetili detalj na fotki. - Ispalo ti nešto. Tko nije zumirao? Pokvario mi se zoom na mobitelu - samo su neki od komentara.  Nives je nedavno odlučila otići u Rovinj,  tamo se skinula u kupaći kostim i pozirala na plaži.  "Ako ste se pitali što ima u Rovinju", napisala je uz fotografiju, a komentari su se samo počeli nizati. U samo nekoliko sati skupila je više od 13.000 lajkova. 

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana dala je naslutiti kako se možda odriče svog umjetničkog imena ili namjerava samo učiniti neku promjenu imidža. – A možda je vrijeme da Celzijuse prepustim nekim novim generacijama ... Možda samo Nives... – napisala je Nives uz novu fotografiju.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže:

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
16:53 31.03.2021.

A što reći ko bi to .mogao hraniti i oblači ti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije