Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasan odgovor

Nives obožavateljici održala lekciju o razlici između donjeg rublja i badića

Foto: Instagram
1/6
25.08.2019.
u 17:35

Kada ju je pratiteljica na Instagramu upitala za koga se tako slika u donjem rublju Nives joj je odlučila objasniti u čemu je razlika između donjeg rublja i kupaćih kostima.

Nives Celzijus ovo ljeto intenzivno se druži s našom najpoznatijom navijačicom sa Svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji – Ivanom Knoll. Na svom Instagramu Nives je danas objavila fotografiju na kojoj je ona, a u pozadini se vidi Rovinj, a fotku je uslikala Ivana. 

- Kad moja @knolldollovako posjedne to zaista i dobro izgleda. Ovako možda napokon netko uoči i predivan Rovinj u pozadini – napisala je Nives.

Ivana joj je odgovorila kako nekada ima smisla za fotografiju, ali i dodala je kako fotografija ne bi uspjela da Nives nije tako predivna. Dok su Ivana i Nives jedna drugoj dijelile komplimente jedna od pratiteljica Nives Celzijus odlučila je javno podijeliti jedno pitanje upućeno Nives.

- Za koga se tako u rublju slikate? Ne reklamirate rublje? Ili? – upitala je. Nives je brzo odgovorila i održala lekciju o razlikovanju donjeg rublja i kupaćih kostima.

 -Ovo se zove kupaći kostim i to se nosi primjerice, na plažu, bazen, općenito na kupanje na javnim mjestima – objasnila je Nives. 

Ključne riječi

Komentara 9

MA
master58
18:06 25.08.2019.

Zar je ovo doista vrijedno objave,nasto je vecernji spao.Uzas

BR
browny
18:35 25.08.2019.

Lekcija vrijedna detaljnije analize na bar četiri stranice večernjaka. Recite nam večernji, što je bilo dalje?

TR
tratincica68
18:16 25.08.2019.

Dodi u dalmaciju mukte litovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije