Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istaknula obline

Nives objavila novu fotku s bazena, a ovo je poručila Ivani Knoll!

Nives Celzijus i Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/7
19.10.2019.
u 15:55

Nives se legla na trbuh kraj bazena, digla je jednu nogu u zrak, čime je istaknula stražnjicu, a uz objavu je Ivani Knoll poručila: ljeto nam završava kada mi to odlučimo.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus odlučila je pobovno zagolicati maštu obožavatelja objavivši fotografiju u kupaćem kostimu.

Nives se legla na trbuh kraj bazena, podigla je jednu nogu u zrak, čime je istaknula stražnjicu, a uz objavu je Ivani Knoll poručila: ljeto nam završava kada mi to odlučimo.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nives je nedavno svojim pratiteljima na društvenim mrežama da nije u vezi, a odlučila im je pojasniti i zašto u podužoj objavi uz fotografiju na kojoj uživa u velikom sladoledu. 

"Zašto nemam dečka? Pa ovako, kad sam bila mala, svako ljeto sam išla kod bake i deke u moje selo, koje zapravo nije moje jer sam rođena u Zagrebu, kao i ostatak moje familije, ali su baka i deka u nekom trenutku odselili zbog njene bolesti i tako je Lovćenac postao moje selo. Ne znam da li je u to, za nas djecu jako sretno vrijeme bila praksa posvuda, ali u mom selu je u poslijepodnevnim satima dolazio sladoledar", napisala je Celzijus i dodala:

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Još uvijek pamtim taj trenutak kada bi simpatični čiko, zvoncao kroz selo, alarmirajući roditelje da svoju dječicu nagrade s kuglom sladoleda. Nije to bio neki najfiniji sladoled koji sam probala ali mi je bio poseban. To iščekivanje, nestrpljivost, zamišljanje okusa koji bi me mogao dočekati, adrenalin dok jurim u strahu da mi ne pobjegne i napokon euforija kad je napokon na mojim usnama. Znam, nije vam jasno kakve veze ova priča ima s mojim statusom solerice. E pa od svog muškarca očekujem da mi izazove u najmanju ruku , taj osjećaj, a dok ne naiđem na njega, uživam u sladoledu", objasnila je Nives uz fotku na kojoj je pokazala kako uživa u sladoledu. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Melankolija
Melankolija
17:34 19.10.2019.

Naravno, a kaj drugo nasa kraljice.

BA
BakaMraz
23:31 19.10.2019.

Nista vise necu napisati, sto sam god napisao do sada dovelo me do kartona i blokada, admin je ocito veliki fan ove "spisateljice".

Avatar jeremija1
jeremija1
18:36 19.10.2019.

ovoj je rit sav kapital.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije