Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila hrpu lajkova

Nives objavila fotku bez šminke, ali svi su primijetili samo jedan detalj

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/9
28.02.2020.
u 14:16

Nives često objavljuje fotke na kojima je u kućnom, opuštenom izdanju, a već je ranije pokazala pratiteljima da i bez šminke izgleda odlično.

Pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus ponovno je iznenadila pratitelje objavivši fotografiju na kojoj nema šminke.

Nives često objavljuje fotke na kojima je u kućnom, opuštenom izdanju, a već je ranije pokazala pratiteljima da i bez šminke izgleda odlično. Uz fotku je napisala: "Jedna bez šminke od šest ujutro. A onda su me dohvatile moje cure iz beauty sektora i izgledala sam kao najljepša žena na planetu, ali tome ćete svjedočiti drugom prilikom. Samo prirodno"

Obožavatelji su je nagradili lavinom pozitivnih komentara  i lajkova: "Nemoj puder stavljati, imaš prelijepo lice", "Kakav lijep prizor odmor za oči", "Samo prirodno", "Ovako si naj naj naj", "Ma prirodno si prelijepa, imala šminku ili ne" pisali su joj, no neki su ipak najprije primijetili njezin dekolte.

 

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

Nives Celzijus
1/17

Podsjetimo, Dino Drpić i Nives Celzijus u braku su bili devet godina, a vjenčali su se u Las Vegasu i Nives je za vjenčanicu odabrala haljinu s uzorkom leoparda, a Dino je umjesto cipela nosio japanke. Kako je Nives ispričala za 24 sata, brzo nakon vjenčanja preselili su se u Njemačku, gdje je Dino počeo igrati za Karlsruher. Nives je brzo stekla popularnost i postala mnogima naj WAGsica, a mediji su joj ubrzo dodijelili i titulu najseksi žene nogometaša u Bundesligi. 

Prihvatila je i ponudu Bilda i počela je pisati kolumne za njih i priznaje da je bila odlično plaćena po kartici teksta. Koliko ju je Bild plaćao nije otkrila, ali zato je priznala koju svotu bi dobila za pojavljivanje na eventima. 
– Nikad nisam tamo bila, kako bi se reklo, A lista celebrityja, ali svejedno bih za pola sata pojavljivanja na nekom eventu zaradila 3000-4000 eura – priznala je. Kada su se preselili u Atenu, gdje je Dino igrao za AEK, Nives je i tamo postala zvijezda, a u Grčkoj je i danas obožavaju. 

Ključne riječi

Komentara 1

SJ
Samo ja
15:39 28.02.2020.

Opet dekolte???Pa i nema drugo za pokazati cini se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije