Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivaniševićeva supruga

Nives: Moja mama prije je govorila da je jadan onaj koji se sa mnom oženi

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
17.04.2018.
u 09:05

Voditeljica je u televizijskom intervju pričala o modi i kuhanju, ali nije bila previše spremna odgovarati na pitanja o braku i trudnoći

Radijska i televizijska voditeljica Nives Ivanišević ne voli govoriti o svojem privatnom životu, a otkako je u braku s bivšom teniskom zvijezdom Goranom Ivaniševićem, izbjegava komunikaciju s medijima, ali svoj prvi televizijski intervju ipak je pristala dati za RTL Exkluziv.

U intervju je pričala o modnoj suradnji s modnim brendom ELFS, čije je novo zaštitno lice, a o tome po čemu se razlikuje od ostalih ELFS djevojaka rekla je: – Pa, mislim da sam pozitivna, ženstvena i elegantna, baš kao i sve dosadašnje Elfs djevojke. Ove neke male razlike, to su  sitnice. Novinarka je na to dodala da je razlika u tome što ih je sada dvoje, aludirajući na Nivesinu trudnoću, ali ona to nije komentirala, samo se nasmiješila. Nije komentirala ni brak, ali pohvalila se svojim kulinarskim sposobnostima.

– U kuhinji sam začuđujuće dobra. Moja mama nekad prije govorila je da je jadan onaj koji se sa mnom oženi, ali sada baš obožavam kuhati – rekla je Nives, a novinarka je zaključila kako Goran očito nije gladan.

– Uz mene jednostavno nitko nije gladan – dodala je Nives.

1/8

Komentara 15

SX
sudbina x
09:42 17.04.2018.

Zlato moje...Tvoja mama bila je i te kako u pravu...

PI
pimnpekpeka
09:40 17.04.2018.

i fakat, bila je u pravu. Zna mama što govori

NI
nino09
09:38 17.04.2018.

ja je nebi oženio da mi plate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije