Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva čeka

Nives je presretna zbog priznanja koje je dobio Goran, ali je i u maloj drami

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/8
30.01.2020.
u 16:25

Voditeljica jedva čeka trenutak kada će njezin suprug i službeno biti primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih, a sada je malo i u panici jer ne zna koju haljinu obući.

Goran Ivanišević postao je prvi Hrvat koji će biti primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. Dogodit će se to 18. srpnja u Newportu, a kako je sam Goran rekao za HRT, kruna je to njegove karijere koju je započeo prije 41 godinu u Splitu. 

Prva osoba koja je nakon Gorana saznala za ovu lijepu vijest bila je njegova supruga Nives Ivanišević.

- Sjedila sam s Goranom na kauču i baš je bio neki dan koji nije imao smisla. I onda mi je rekao: 'E, imam ja nešto lijepo za podijeliti. Nisam bila previše iznenađena, jer sam znala da će se to dogoditi - ispričala je Nives za Gloriju. Dodala je kako se jako veseli i jedva čeka  otići s Goranom na dodjelu i ne može dočekati taj dan, ali imam jedan mali problem.

- Samo sam sad u drami kakvu ću haljinu odabrati za tu važnu prigodu, a morat ćemo i odijelce nabaviti za Olivera - izjavila je Nives. Prošle godine na jesen vratila se svom voditeljskom poslu na Narodnom radiju.

Priznaje kako joj je na početku bilo neobično odvojiti se od sina Olivera, ali voli voli svoj posao i brzo su ona i sin navikli na tih nekoliko sati razdvojenosti. Za Olivera ima samo riječi hvale i kaže kako spava jako dobro i tek se tu i tamo noću probudi. 

Komentara 1

Avatar links
links
17:33 30.01.2020.

pa nešto što ide uz dedu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije