Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budući hit

Nives Ivanković u novom liku bolja je i od legendarne Seke Odak

Nives Ivanković
Foto: Screenshot
1/4
29.10.2016.
u 11:28

Glumica je napisala scenarij i režira seriju "Ko je jamio,jamio je", a isječak iz serije pregledalo je skoro 70 tisuća korisnika na Youtubeu.

Još uvijek se pamte i prepričavaju rečenice koje je Nives Ivanković kroz lik Seke Odak izgovarala u seriji "Ruža vjetrova", a mnogi su u tom liku Seke prepoznavali Nevenku Bečić, sestru tadašnjeg gradonačelnika Splita Željka Keruma. Nives je sama pisala Sekine dijaloge vrlo maštovito i tada su je već nagovarali da nakon "Ruže vjetrova" napravi seriju u kojoj bi Seke bila glavni lik.

Tu ideju je Nives sada i realizirala, doduše ne kroz lik Seke ali na tom tragu. Snima seriju naziva "Ko je jamio, jamio je" za koji je napisala scenarij i potpisuje režiju, a u središte radnje stavila je obitelj Munjizu koja životari, kako kaže isječak iz serije, u predgrađu splitske favele. Taj isječak otkriva kako je obitelj Munjiza doselila u Split iz dalmatinske zagore i konstantno se svađaju sa susjedima koji im govore da se vrata tamo odakle su i došli. kraj isječka odjednom pokazuje nagli uspon iz splitskog predgrađa u samu elitu

Kroz priču su isprepleteni deložacaija, kamatari, tajkuni i nagli obrat iz siromaštva k bogatstvu na vrlo sumnjiv način. Nives Ivanković glumi jedan od glavnih likova i zasad postoji samo isječak serije na Youtubeu koji ima skoro 70 tisuća pregleda i sigurno će privući i televizijsku publiku ako se uskoro pojavi na malim ekranima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije