Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila fotografiju

Nives Ivanišević uz supruga i sina ima još dva bitna muškarca u svom životu: Osjećam se sigurno

Foto: Instagram screenshot
1/6
22.04.2021.
u 18:30

Voditeljica je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je s tatom i bratom.

Uz supruga Gorana Ivaniševića i sina Olivera u životu voditeljice Nives Ivanišević postoje još dva jako bitna muškarca, a to su njezin otac i brat. Supruga našeg proslavljenog teniskog asa na Instagramu je objavila fotografiju s tatom i bratom te napisala: Osjećam se tako sigurno. Njezini obožavatelji primijetili su kako joj brat dosta nalikuje tati.

U prošloj godini njezina obitelj suočila se s velikim gubitkom i tugom nakon što je preminula njezina mama Vesna. Nives se od mame oprostila i na društvenim mrežama i rekla kako je njezinoj mami sreća drugih uvijek bila lajtmotiv. 

- Ima jedna žena... Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata) - započela je Nives u svojoj objavi prošlog ljeta i nastavila:

- Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim. Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bih mijenjala ni s kim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te.

Sin Maje Šuput ima medvjedića od 2120 kn, dok sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije