Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva objava

Nives Ivanišević: Ne sjećam se kako je bilo prije tebe

Nives Ivanišević
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
13.05.2019.
u 23:13

Za Majčin dan supruga Gorana Ivaniševića objavila je fotografiju sa sinom Oliverom i napisala dirljivi opis kojim je svim mamama čestitala njihov dan.

Nives Ivanišević na Majčin dan objavila je fotografiju sa sinom Oliverom i opisom ispod fotografije raznježila je mnoge. 

- Hvala ti šmizlek što si baš mene odabrao za svoju mamu...ne sjećam se kako je bilo prije tebe i ne sjećam se kako izgleda uredna kuća ili odmorna ja, ali znam da ovolike količine ljubavi koje se svaki dan stvaraju za tebe čine od mene najsretniju osobu. Sretan Majčin dan svim majčicama - napisala je Nives.

Malenog Olivera radijska i televizijska voditeljica rodila je 7. rujna, devet mjeseci nakon što su se Nives i Oliverov tata Goran Ivanišević vjenčali.

 

 

Mala obitelj nedavno je bila na odmoru u toplijim krajevima, a Nives je po povratku u Zagreb Nives je pohvalila svog sina da je super beba.

- Moram se pohvaliti i držati sama sebi fige da se neće sada pokvariti jer on je zen-beba. To su svi rekli, od deset sati leta, sedam i pol je spavao. Dobar je. Nemojte me mrziti, mame, ali fakat je dobar - rekla je nedavno Nives.

Komentara 3

Avatar Grunf
Grunf
11:39 14.05.2019.

popi ginko ako se ne sjećaš

LI
lily
00:43 14.05.2019.

Ova mi izgleda puno normalnija od one prethodne napumpanih usana....

ME
Mesko
06:41 14.05.2019.

Nives je draga osoba, puno sreće i strpljenja sa malo divljim Goranom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije