Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljeto još traje

Nives i Ivana od kiše pobjegle u pećinu: 'Trebale ste sve skinuti'

Nives Celzijus i Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/5
04.09.2019.
u 08:38

-  Moja frendica je zgodnija od tvoje - napisala je Nives uz prigodni hashtag "Odjebando", što je naslov njenog posljednjeg hita. Istu je fotografiju objavila i Ivana Knoll, te napisala "Mogu li nas paparazzi ovdje pronaći".

Premda je padom temperature ljeto mnogima završilo, Nives Celzijus i Ivana Knoll i dalje se kupaju u Istri. Nerazdvojne prijateljice na Instagramu su objavile fotografiju na kojoj u oskudnim bikinijima poziraju u pećini. 

-  Moja frendica je zgodnija od tvoje - napisala je Nives uz prigodni hashtag "Odjebando", što je naslov njenog posljednjeg hita. Istu je fotografiju objavila i Ivana Knoll, te napisala "Mogu li nas paparazzi ovdje pronaći".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja frendica je zgodnija od tvoje 😜 #odjebando #samoprirodno #istra

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Naravno fotografija je brzo na oba profila skupila više od 20 tisuća lajkova, i puno oduševljenih komentara. Jedan Nivesin obožavatelj napisao joj je "trebale ste sve skinuti".

Nives Celzijus proteklih pet godina nije viđena u društvu muškaraca, no to ne znači da nije odustala od njih, kazala je u razgovoru za Story.

-  Bilo je nekih simpatija, čak i pokoji dejt, ali onda sam shvatila da to nije za mene. Mislim da sam trenutačno previše sebična za ostvarivanje takvog odnosa. Uživam u poslu, obitelji i prijateljima i čini se da ne želim da mi netko naruši uspostavljenu ravnotežu. No kada naletim na pravu osobu, neću se pretvarati da pet dana nisam bila na WhatsAppu i vidjela poruku - rekla je Nives. 

Ključne riječi

Komentara 15

KO
Kote
10:16 04.09.2019.

ok katalog je tu, al zasto su zaboravile izvjesit cijene ?

Avatar Melankolija
Melankolija
12:54 04.09.2019.

Obije za medalju, na olimpijadu bi vas poslao.

TH
thu
11:11 04.09.2019.

Ima li koji dan da je umirovljenicima kakav popust onako kao u Konzumu barem 10%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije