Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI RODITELJI

Nives i Goran Ivanišević dobili sina

Nives Ivanišević
Foto: Instagram
1/4
07.09.2018.
u 08:46

Vijest su na Instagramu objavili njeni kolege s Narodnog radija koji su napisali: "Rodio se mali Oliver Ivanišević. Nives i Gorane, čestitamo i ljubimo vas sve".

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (36) postala je mama. Supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića (46) rodila je sina kojem su dali ime Oliver.

Vijest su na Instagramu objavili njene kolege s Narodnog radija koji su napisali: "Rodio se mali Oliver Ivanišević. Nives i Gorane, čestitamo i ljubimo vas sve".

Podsjetimo, Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima kći Amber Mariju i sina Emanuela. 

Pogledajte video: Deset godina od smrti Dina Dvornika

Komentara 7

UJ
ujo41
09:05 07.09.2018.

kaj kaj , kaj kaj kaj..

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:16 07.09.2018.

sigurno po Sir Oliveru iz Alan Forda

DS
dr-stipe
11:42 07.09.2018.

Živio konkubinat! Djetešcu mir i svako dobro!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije