Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNIČKI PUT

Nives i Ecija otputovale na Tajland i pokazale kako uživaju, Celzijus otkrila bujne grudi

Foto: Instagram
1/7
14.01.2022.
u 11:44

-  Dočekale smo negativne testove i malo odmorile. Tako da ćemo Ecija i ja kako dolikuje babama ostati u sobi večeras - rekla je Nives u videu, a nekoliko sati nakon toga pokazala je kako izgleda resort u kojem su odsjele, no u prvom planu je ponovno bio njen dekolte

Glazbenica Nives Celzijus (40) i voditeljica Ecija Ivušić (35) iz hladne Hrvatske pobjegle seu na odmor na topli Tajland, a na Instagramu su pratiteljima podijelile impresije nakon dolaska. 

-  Dočekale smo negativne testove i malo odmorile. Tako da ćemo Ecija i ja kako dolikuje babama ostati u sobi večeras - rekla je Nives u videu, a nekoliko sati nakon toga pokazala je kako izgleda resort u kojem su odsjele, no u prvom planu je ponovno bio njen bujni dekolte. 

Foto: Instagram

- Na Tajlandu vas odmah testiraju na aerodromu bez obzira na prethodno negativan PCR i morate čekati u hotelskoj sobi dok ponovno ne dobijete negativan test. Ukoliko ste slučajno pozitivni morat ćete provesti 14 dana u hotelskoj sobi bez obzira na simptome - napisala je Ecija.

Podsjetimo, Ecija je na Silvestrovo pratiteljima na Instagramu otkrila da je zaražena koronavirusom zbog čega je doček provela u izolaciji. Otkrila je tada koliko joj teško pada što u novu 2022. godinu nije ušla uz zaručnika Gorana Beloševića koji je tog dana imao gažu s bendom Pravila igre, a sada se javila i otkrila posljedicu koju je zaraza ostavila na njezinu organizmu. Naime, Ecija je zbog bolesti izgubila na težini, a pratiteljima je otkrila da trenutačno ima 48 kilograma. 

Foto: Instagram

"My summer body aka post covid body je spreman", napisala je Ecija u opisu fotografije na kojoj pozira pred zrcalom s podignutom majicom koja prikazuje njezin ravan trbuh. "48 kg sam zadnji put imala na faksu. Ne znam da l' da si čestitam ili da se zabrinem", dodala je influencerica u objavi na svom Insta Storyju. 

VIDEO: Omiljeni radijski voditelj Vicko: '2021. bih zaboravio ako je moguće' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar markoii123
markoii123
12:22 14.01.2022.

Poruka za curice i mlade djevojke,pokazujte atribute i puno ćete bolje proći nego one koje vrijedno i marljivo uče.

FI
fidel
12:43 14.01.2022.

znači..za otkriti grudi se mora iči na Tajland...

MM
Mamina maza
12:43 14.01.2022.

Molim za komentar od b.a.b.a., Veljače i sličnih, u svezi seksualnog etiketiranja žena. Ne vidim da muškarci šalju slike svojih međunožja i prepona sa godišnjeg....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije