Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
perwoll fashion.hr

Nives Celzijus uzalud namještala poze jer sve su oči bile uprte u Grabar Kitarović

nives, kolinda
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/19
17.10.2014.
u 23:03

Ruku pod ruku predsjednička kandidatkinja spretno je pozirala s Anom Šarić, djevojkom šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

I četvrta večer Perwoll Fashion.hr privukla je mnoge zvijezde, zvjezdice i starlete, no svi oni pali su u drugi plan kad je u dvoranu ušetala predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović.
Ruku pod ruku spretno je pozirala s Anom Šarić, djevojkom šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

Malo dalje poze je vješto namještala Nives Celzijus u dugoj haljini boje puti posute šljokicama. Stigla je na modnu manifestaciju kako bi podržala prijatelja Ivicu Skoku, čiju je haljinu i nosila. - Dugogodišnji smo prijatelji, uvijek me u ovakvim prilikama on oblači, rekla je Nives.

- Inače, izlazi mi nova pjesma, u ponedjeljak je premijera, tako da to željno iščekujem. U glazbenom svijetu sam jako dugo, samo zbog obiteljskih obaveza i drugih ambicija na neko vrijeme imala pauzu. Sada smo ponovno krenuli i mislim da se jako dobro snalazim, uživam, super mi je, otkrila je pjevačica. Nakon razvoda od nogometaša Dine Drpića, Nives samuje, a čini se kako se to neće uskoro promijeniti. - Na ljubavnom planu nema apsolutno ništa novo, zaključila je.

Kako izgledaju nove kolekcije zvučnih dizajnerskih imena došli su provjeriti i Tihana Harapin Zalepugin, Anđa Marić, Saša Kopljar s obitelji, Miran Kurspahić, Lana Biondić te mnogi drugi.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

>> Svestrana Lana Pavić: Ljepota brzo prođe, treba raditi na sebi!

>>Ivana Marić otkrila: Djevojčica mi ima pet godina, a već govori tri jezika

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije