Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajednički provod

Nives Celzijus uhvaćena kako dira Ivanu Knoll!

Nives Celzijus i Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/3
13.10.2019.
u 15:41

Dvije prijateljice Nives Celzijus i Ivana Knoll sinoć su se zaputile u noćni izlazak, a s njima se zabavljao voditelj Dalibor Petko.

Subota navečer za Nives Celzijus i Ivanu Knoll znači samo jedna stvar: dobar provod! Spisateljica i vatrena navijačica u zajedničkom izlasku u jednom zagrebačkom noćnom klubu ispijale su koktele i plesale do dugo u noć.

Sve je zabilježio svojom kamerom Dalibor Petko koji je djevojke pratio u stopu. U jednom trenutku večeri, Nives je u Ivanin dekolte stavila znak "Rezervirano" koji je pripadao njihovom stolu.

Ivana i Nives se često nadovezuju jedna na drugu sadržajima na društvenim mrežama, a ovoga puta zajednička fotografija koja je prikupila više od 10 tisuća lajkova u dva sata oduševila je fanove.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ne, ruka nije tamo di mislite. Dijeli me još barem jedna sisa do sise, ali dobra perspektiva je čudo, a mi često vidimo samo ono što želimo vidjeti. Ja, primjerice, vidim sretno zaljubljen par u naletu strasti. I ne, ne mislim na Ivanu i mene, iako i mi se volimo - napisala je Nives ispod fotografije na kojoj svoju ruku drži na poprsju Ivane Knoll.

Ivana Knoll, ljepotica koja se okrunila titulom najvatrenije hrvatske navijačice za vrijeme svjetskog prvenstva u Rusiji, ostavlja svoje pratitelje na Instagramu bez daha. ova mlada djevojka pažnju javnosti privukla je još 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Tada je otkrila što su joj najdraži hobiji, čime se bavi u životu te tko joj je najveća potpora. Iako je rođena u Njemačkoj, Ivana je veći dio života provela u Hercegovini s roditeljima, a pohađala je i Opću gimnaziju u Ljubuškom. 

“Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam bila do osme godine. Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, izjavila je Ivana prilikom natjecanja za Miss Hrvatske. Tada je otkrila i kako je uspješna studentica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. 

Naglasila je kako bez podrške obitelji i partnera vjerojatno nikada ne bi sudjelovala na spomenutom natjecanju. “Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Čapljinka, koja je ukrala show na prvom nastupu Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Njezinu ljepotu mnogi su nazvali božanstvenom te bi je rado pozvali u svoje društvo, ali Ivana na Facebooku otkriva kako je sretno zaljubljena već šest godina.

Svoje fanove zanimljivim objavama časti i Nives Celzijus koja je jučer iznenadila objavom da joj je hrana najbolji ljubavnik.

- Kao klinka, ovako sam mozgala s kojim frajerom bih mogla u izlazak, sada sam više, kaj kuhati danas. Dođeš tako u godine kada ti hrana postane omiljeni ljubavnik. Da, da. Možda sam stara i guzica mi je debela, ali sam i sretna u ljubavi. Nego, kaj vi kuhate danas? Pričajmo malo o meni najdražoj temi - stoji ispod fotografije u kojoj pozira u mrežastim čarapama.
 

Ključne riječi

Komentara 9

ZE
Zelen
16:18 13.10.2019.

I, koga briga! Neka to dive ostave za svoja četiri zida.

SA
samoborka
16:53 13.10.2019.

Ono kada te lupaju četrdesete pa više ne biraš sredstva kako održati korak s hordom svježih dvadesetogodišnjih mesnih konzervi spremne na davanje svega,samo da ne bi dana Radile. Sirotane koje sline za vama ne zelite vidjeti na vidiku ni dalekozorom, a oni punih dzepova su vam odavno dali kosaricu radi spomenute horde dvadesetogodisnjakinja.

KA
kapunjohan
16:53 13.10.2019.

Pa ljudi to više nije nikakva vijest ili senzacija , vjest je ako se vidi da se grle muškarac i žena ili da je bračni par preživio skupa najmanje dvadesetak godina i uzgojio zajedničku djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije