Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADUJE SE

Nives Celzijus u oskudnom izdanju ponovno provocira fanove: 'A gdje su ti gaćice?'

Foto: Instagram
1/7
06.03.2021.
u 11:36

Pjevačica i spisateljica objavila je fotografiju na kojoj hoda u traper jakni i štiklama, a ispod je napisala: "Radujem se terasama. A vi?"Naravno, odmah su uslijedili brojni komplimenti, a fanovi su primijetili i kako Nives ispod ne nosi gaćice.

Nives Celzijus na svom je Instagram profilu ponovno objavila fotografiju koja je raspametila njene obožavatelje. Pjevačica i spisateljica objavila je fotografiju na kojoj hoda u traper jakni i štiklama, a ispod je napisala: "Radujem se terasama. A vi?"Naravno, odmah su uslijedili brojni komplimenti, a fanovi su primijetili i kako Nives ispod ne nosi gaćice. 

- Mi se radujemo tvojoj pojavi na terasama.. U tvojim oskudnim izdanjima, poručio joj je jedan obožavatelj, a drugi je pitao: "A gdje su ti gaćice"? 

Foto: Instagram screenshot

Pjevačica i spisateljica prije par dana je odlučila ponovno zagolicati maštu pratitelja fotkama na kojima izgleda stvarno odlično. Nives je ovaj put na sebi imala pripijenu kratku crnu haljinu i čizme s vrtoglavo visokom petom, a fotkala se pored drvenog stakla. Zavodljivo je pozirala, a na jednoj od fotografija 'provirilo' joj je i međunožje, a pratitelji su joj odmah dali do znanja da su primijetili detalj na fotki. - Ispalo ti nešto. Tko nije zumirao? Pokvario mi se zoom na mobitelu - samo su neki od komentara. 

Nives je nedavno odlučila otići u Rovinj,  tamo se skinula u kupaći kostim i pozirala na plaži.  "Ako ste se pitali što ima u Rovinju", napisala je uz fotografiju, a komentari su se samo počeli nizati. U samo nekoliko sati skupila je više od 13.000 lajkova.  Podsjetimo, prije nekoliko tjedana dala je naslutiti kako se možda odriče svog umjetničkog imena ili namjerava samo učiniti neku promjenu imidža. – A možda je vrijeme da Celzijuse prepustim nekim novim generacijama ... Možda samo Nives... – napisala je Nives uz novu fotografiju.

Pjevačicu ćemo uskoro ponovno gledati kao članicu žirija u showu Nove Tv "Tvoje lice zvuči poznato". U novoj sezoni natjecat će se najuspješniji sudionici dosadašnjih sezona. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

SO
Sir Oliver
12:25 06.03.2021.

Pjevacica i spisateljica?!! Ma daj najte me je.....

DU
Deleted user
12:28 06.03.2021.

svasta... sta ce njoj gacice

DU
Deleted user
11:46 06.03.2021.

Oglas: baka i dama u najboljim godinama traži sponzora. Izgled i godine nisu presudni, ali količina deviza jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije