Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne staju

Nives Celzijus privlači pozornost u kupaćem kostimu, ali svi kometiraju samo ono što je iza nje: Susjed bi trebao popraviti

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/19
04.08.2021.
u 16:00

Pratitelji njezimu aktivnost na društvenim mrežama prihvaćaju s oduševljenjem, no ponekad im pogled malo odluta. Naime, ovaj put je Celzijus objavila fotku u minijaturnom bijelom badiću, a mnogi su primijetili nešto iza nje.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ni na odmoru nema mira pa gotovo svakodnevno objavljuje nove izazovne fotke. Pratitelji njezimu aktivnost na društvenim mrežama prihvaćaju s oduševljenjem, no ponekad im pogled malo odluta. Naime, ovaj put je Celzijus objavila fotku u minijaturnom bijelom badiću, a mnogi su primijetili nešto iza nje. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Riječ je o kući koja se vidi na fotografiji, a kako pišu Nivesini pratitelji u komentarima - fasada na njoj je loša.

- Susjed bi trebao malo popraviti fasadu - komentar je koji je skupio najviše lajkova, čak više od 400.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Fasadu je primijetio još jedan Nivesin obožavatelj: - Fakat je na kući fasada loša - napisao je, a s njim se složio i treći.

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Trebali bi upozoriti susjeda na fasadu, pod hitno da sanira, jer zidovi vuku vlagu unutra - glasi komentar. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

    
Podsjetimo Nives je nedavno objavila tri videa na kojima je u bijelom badiću. Kako bi dokazala da nema celulit Nives je hodala, radila špagu i most. 

- Nives Celulitis - moje celulitno dupe ipak može poljubiti samo moj dečko - napisala je uz videe koji su nastali uz bazen u Obonjanu te je dodala hashtagove: 'samo prirodno' i 'od*ebando'. Objava je u samo dva sata skupila preko šest tisuća lajkova, a dobila je i gomilu pozitivnih komentara. 

'Kraljica prirodne ljepote', 'Baš si seksi', 'Koje tijelo', 'Izgledaš očaravajuće', 'Sa 39 izgledaš kao cura od 22' pisali su joj.  Inače, Nives je od razvoda od nogometaša Dine Drpića skrivala svoj ljubavni život, a nedavno je napokon priznala da je sretno zaljubljena. Nije htjela otkriti tko je njezin novi partner, ali priznala je da su zajedno godinu dana.

- Pitaju me: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Što, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - ispričala je za IN Magazin sve o svojoj novoj vezi.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 26

SA
sargu123
20:56 04.08.2021.

Raširila noge. Zar je to vijest? Vijest bi bila da ih je skupila!

PJ
pjer1963
20:43 04.08.2021.

Joj, sto lazete i maknite desnicu iz krila hahaha.

UU
uhljeb u holdingu
22:22 04.08.2021.

Pa kako vas nije sramota promovirat ove nemoralne žene i to još majke i to još u poodmakloj dobi, amortizirane prostitutke iz njihovih usta rečeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije