Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike novosti

Nives Celzijus otkrila promjenu svog ljubavnog statusa

Foto: Instagram
1/6
15.07.2020.
u 11:48

Prije šest godina rastala se od nogometaša Dine Drpića s kojim ima dvoje djece. Nakon razvoda par je ostao u prijateljskim odnosima.

Od 2014. godine, otkako se rastala od nogometaša Dine Drpiće, Nives Celzijus nije mnogo otkrivala o svom ljubavnom životu i u javnosti se nije pojavljivala s novim muškarcem. – Bilo je nekih simpatija, čak i pokoji dejt, ali onda sam shvatila da to nije za mene. Mislim da sam trenutačno previše sebična za ostvarivanje takvog odnosa. Uživam u poslu, obitelji i prijateljima i čini se da ne želim da mi netko naruši uspostavljenu ravnotežu – rekla je Nives u jednom intervju.

Ta situacija sada se promijenila i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" ima novu ljubav, ali ne otkriva mnogo detalja o svom odabraniku. – Nema se tu što puno reći, to je još sve toliko svježe i nevino da iskreno ne znam ni kako bih to nazvala. Možda simpatijom koja je uzvraćena.– rekla je Nives za Story. Dodala je kako joj je ova godina bila izrazito emotivna i puna ljubavi te ima uzbudljive poslovne projekte kojima se veseli. S bivšim suprugom, s kojim ima sina Leonea i kći Taishu, Nives je ostala u jako dobrim odnosima.

1/15

– S ocem svoje djece sam u fantastičnim odnosima, baš onako kako i treba biti. Jako smo dobri prijatelji bez obzira na to što mi ponekad ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni. On je jedna od prvih osoba kojoj bih se obratila ako imam neku situaciju, ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda kada smo bili u braku i kada smo se neizmjerno voljeli. – izjavila je prije mjesec dana u intervjuu za In Magazin. 

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

Ključne riječi

Komentara 13

WW
walter wolf
12:15 15.07.2020.

šteta što ne snima porniće

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:57 15.07.2020.

Status: pjbi i odjbi ✔

NE
nečešrazbojniče
12:09 15.07.2020.

Al je ružna i debela a tek kad progovori onda se dupla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije