Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Nives Celzijus objavila novu fotku i otkrila intrigantan detalj na tijelu!

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
09.12.2018.
u 20:00

Celzijus često objavljuje fotke na kojima vježba, a pratitelje je oduševila kada je stajala na rukama i napravila obrnutu špagu.

Nives Celzijus voli svojim pratiteljima pokazivati koliko je gipka.

Ova 36-godišnjakinja na Instagramu je objavila fotku na kojoj je u ružičastoj majici i gaćicama i nogu podiže visoko u zrak.
- Nema odmora. Razgibavanje uvijek i u svakom trenutku, pa i u krevetu. I da znam, imam ogromnu masnicu. Nitko me nije tukao.Zaradila sam ju na snimanju novog spota "Nova godina".. Tako je to kad mala trapavica pokušava biti divljakuša - napisala pjevačica ispod fotografije. 


Celzijus često objavljuje fotke na kojima vježba, a pratitelje je oduševila kada je stajala na rukama i napravila obrnutu špagu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dalibor Petko, izazivam te 😜 😂😂#rukavicabacena @daliborpetko #morningstrech #mozesto

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar istovari
istovari
21:57 09.12.2018.

Cijeli sat je nije bilo u medijima....već sam počeo brinuti.

Avatar jest
jest
22:18 09.12.2018.

Tko nju protežira u medijima i po čemu je ona uopće bitna za ovo društvo, zanima me koliko košta ovakav medijski paket "iskakanje iz svake konzerve paštete gotovo svaki dan"?

IL
ilijan
20:34 09.12.2018.

Ona me ne zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije