Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Nives Celzijus objavila fotku iz hotela i pokazala guzu u bikiniju!

Foto: Instagram
1/8
11.01.2020.
u 18:15

Gotovo svakodnevno oduševljava pratitelje novim fotografijama, a sada se skinula u bikini i pokazala svoje zanosne obline.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus je na odmoru i totalno se opustila.

Gotovo svakodnevno oduševljava pratitelje novim fotografijama, a sada se skinula u bikini i pokazala svoje zanosne obline. Nives je pozirala na balkonu hotela u kojem je odsjela, te se zavodljivo nagnula na ogradu.

Uz objavu je napisala 'I ovako svaki dan'. Za fotografiju je odjenula minijaturni bikini u boji kože, ali i cipele s visokom potpeticom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ovako svaki dan... 💙

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

Podsjetimo, Nives je gostovala u emisiji Đir s Memom, te je progovorila o seksu na Maksimiru, priči staroj desetak godina.  - To se doista zbilo u Maksimiru. Ne bih to nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio - otkrila je pravu istinu o tom događaju Nives, te dodala kako se s Dinom Drpićem, unatoč razvodu, i dalje čuje.

Ključne riječi

Komentara 13

AG
Agramer77777
20:11 11.01.2020.

koji je to um skidat se,prodavat slike svoga tijela i glumit nevinašce!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
19:50 11.01.2020.

Je li joj i "najpoznatija navijacica" Ivana Knoll cestitala na izgledu! Kad vec izvjestavate o ovako vaznim temama onda ne zaboravljajte i vrlo vazne detalje...!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
21:41 11.01.2020.

Pred istekom je roka trajanja, pa da još pokaže na tržištu svoj model.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije