Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pala ponuda za brak

Samo Nives Celzijus ima hrabrosti prošetati gradom u badiću

Foto: Instagram
1/4
03.07.2017.
u 14:04

To što nisam na moru, ne znači da ne mogu uskočiti u kupaći kostim i prošetati ulicom - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj je snimljena u kupaćem kostimu na ulici

Kontinent se polako prazni jer su svi pobjegli na more i hvale se na društvenim mrežama morskim fotografijama.

Te sreće nije Nives Celzijus koju poslovne obveze još uvijek drže prikovanu za kontinent, pa je pjevačica i spisateljica na originalan način odlučila kako dašak morskog ozračja stvoriti u Zagrebu. Nives se tako u kupaćem kostimu prošetala Zagrebom i na Instagramu je objavila fotografiju uz koju je napisala:

- To što nisam na moru, ne znači da ne mogu uskočiti u kupaći kostim i prošetati ulicom - domišljata je Nives. Nakon objave ove fotografije obožavatelji su počeli hvaliti njen izgled i odabir kupaćeg kostima, a jedan obožavatelj joj je ponudio i brak. 

 

 

 

Komentara 5

IG
igiera
11:53 18.07.2017.

u glavi umjesto mozga ima konac koji drži uši...(a možda su u šumi)

AR
Artukovic
16:29 03.07.2017.

To samo pokazuje koliko je maloumna.

SK
skylar22
16:36 03.07.2017.

Ženska ima IQ sobne temperature. Nadam se da takva ne ide u školu po svoju djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije