Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRIRODNO LIJEPA'

Nives Celzijus izbezumila fanove najprovokativnijim selfiejem dosad

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/6
18.06.2020.
u 21:30

- Sunčeko vrati se, napisala je Nives i za samo četiri sata dobila čak 20 tisuća lajkova na Instagramu. Uslijedili su brojni komplimenti oduševljenih fanova.

Nives Celzijus ponovno je izbezumila svoje obožavatelje selfiejem iz kućne radinosti. Pjevačica i spisateljica pozirala je u bijelom grudnjaku koji je jedva zadržavao njene bujne grudi.

- Sunčeko vrati se, napisala je Nives i za samo četiri sata dobila čak 20 tisuća lajkova na Instagramu. Uslijedili su brojni komplimenti oduševljenih fanova.

Foto: Instagram screenshot

"Apsolutno najgracioznija žena na kugli zemaljskoj", "Majka priroda je čudo", "Prirodno lijepa", "Bolja si od zdravlja", neki su od brojnih komentara. 

Podsjetimo, Nives je prošlog tjedna pozirala s Kiklopom kojeg je osvojila za knjigu "Gola istina", no svi su prvo gledali u njene obline. 

Nives Celzijus
1/12

-  Moj Kiklop možda stojećki ne podnosi potrese ali stoički odolijeva konačnom krahu što mi je dobar podsjetnik da i padanje nije nužno loše ako imaš koga da te uhvati ili bar nježno polegne i gleda te ovako pun ljubavi. Također vrlo je inspirativan i motivirajući i podsjeća me da uz malo volje i truda i ono naizgled nemoguće postaje moguće i ostvarivo. I zato svatko od nas zaslužuje jednog Kiklopa... - napisala je Nives. 

Ključne riječi

Komentara 11

ZA
zac111
23:22 18.06.2020.

meni ona ispod prosjeka debeloo

ZA
zagabria5
23:16 18.06.2020.

Ne kužim koji joj je gušt da se pokazuje umjesto da ih nekome da maziti. Vrijeme joj prolazi uludo

Avatar introduction
introduction
22:15 18.06.2020.

Meni je ona super. Dosljedna sebi, radi, djeluje kao da se ostvarila na svim poljima i briga je što drugi misle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije