Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgodna poza

Nives Celzijus 'ispalo' međunožje, pozirala u vrtoglavim štiklama i minijaturnoj haljini

Foto: Instagram
1/11
25.02.2021.
u 14:47

Zavodljivo je pozirala, a na jednoj od fotografija 'provirilo' joj je i međunožje, a pratitelji su joj odmah dali do znanja da su primijetili detalj na fotki.

Nives Celzijus (39) još je jednom raspametila pratitelje. Pjevačica i spisateljica tako je odlučila ponovno zagolicati maštu pratitelja fotkama na kojima izgleda stvarno odlično. Nives je ovaj put na sebi imala pripijenu kratku crnu haljinu i čizme s vrtoglavo visokom petom, a fotkala se pored drvenog stakla.

Zavodljivo je pozirala, a na jednoj od fotografija 'provirilo' joj je i međunožje, a pratitelji su joj odmah dali do znanja da su primijetili detalj na fotki.

Foto: Instagram

- Ispalo ti nešto. Tko nije zumirao? Pokvario mi se zoom na mobitelu - samo su neki od komentara. 

Foto: reuters

Nives je nedavno odlučila otići u Rovinj,  tamo se skinula u kupaći kostim i pozirala na plaži.  "Ako ste se pitali što ima u Rovinju", napisala je uz fotografiju, a komentari su se samo počeli nizati. U samo nekoliko sati skupila je više od 13.000 lajkova. 

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana dala je naslutiti kako se možda odriče svog umjetničkog imena ili namjerava samo učiniti neku promjenu imidža.

– A možda je vrijeme da Celzijuse prepustim nekim novim generacijama ... Možda samo Nives... – napisala je Nives uz novu fotografiju. Nives je pravo prezime Zeljković, a Celzijus već dugo koristi kao umjetničko prezime i pod tim prezimenom napisala je i knjigu "Gola istina" i okušala se kao pjevačica i glumica.

Ključne riječi

Komentara 40

PR
Pravednik69
16:01 25.02.2021.

Mufčina na izvolte...pa će poslije tužakat za napastovanje...

DM
drazen.muhvic
16:01 25.02.2021.

Ispalo joj? Jel strunulo?

JO
Jose Oklahoma
22:03 25.02.2021.

Ne zna se je li već jad ona ili korumpirani mediji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije