Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNIČKI ODMOR

Nives Celzijus i Ivana Knoll pozirale u bikinijima: 'Koja je mali buckić'?

Nives Celzijus i Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/5
12.08.2019.
u 12:31

"Lolek i Bolek. Mi smo sad u dilemi jesam li ja Lolek ili Bolek. Koja je zapravo mali buckić?" napisala je Nives pokraj fotografije koja je skupila 15 tisuća lajkova i puno pozitivnih komentara.

Nives Celzijus nedavno je predstavila novi singl "Odjebando", a nakon promocije spota otišla je na odmor u društvu prijateljice Ivane Knoll, koju je šira javnost upoznala lani tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji, gdje je bodrila naše nogometaše. 
Nives i Ivana pozirale su u kupaćim kostimima Ivaninog branda  Knoll Doll, s prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratićima. 

"Lolek i Bolek. Mi smo sad u dilemi jesam li ja Lolek ili Bolek. Koja je zapravo mali buckić?" napisala je Nives pokraj fotografije koja je skupila 15 tisuća lajkova i puno pozitivnih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lolek i Bolek 😂

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Svaka čast prijateljici, ali ti si ipak majka koja je rodila, a lijepa si kao snijeg u proljeće", napisao joj je jedan pratitelj. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nives I Ivana na svojim su profilima na Instagramu pokazale i kako uživaju u hrani i zabavi, a proslavile su i 12. rođendan Nivesine kćeri Taishe. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar VinkoL
VinkoL
13:59 12.08.2019.

A jel vi mislite na nas kaj imamo šećernu bolest dok objavljujete slike ovih bombončića?

Avatar majkuvam
majkuvam
17:26 12.08.2019.

Više je nego smiješno spominjati ovu Knoll sa Nives u istoj rečenici,nekoliko liga je između njih.

AF
afer
15:47 12.08.2019.

Šjor fotograf, moga si litratat štagod janjetine a ne samu govedinu... barem je sada stađun od mladega mesa, ostavi ovo za zimu kad nam je potribita masna juva .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije