Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Nitko to nije očekivao! Severina objavila fotku s Igorom, a ovo mu je poručila

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
30.07.2020.
u 11:20

Naime, pjevačica je nakon nekoliko mjeseci šuškanja o razvodu objavila fotografiju sa suprugom Igorom te mu je čestitala rođendan.

Najnovija objava pjevačice Severine Kojić iznenadila je mnoge. Naime, pjevačica je nakon nekoliko mjeseci šuškanja o razvodu objavila fotografiju sa suprugom Igorom te mu je čestitala rođendan.  

"Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je pjevačica. 

Foto: Instagram screenshot

Severina i Igor ne govore o tome javno, ali u kuloarima se već duže nagađa o bračnim trzavicama između pjevačice i 16 godina mlađeg Kojića. Severina se u travnju vratila iz Beograda i u Zagrebu je solo proslavila rođendan, a Igor je i dalje u Beogradu i zbilja je čudno što par koji je bio nerazdvojan već neko vrijeme nije na istoj adresi.

Podsjetimo, u jednom periodu prestali su pratiti jedno drugoga na Instagramu, a Igor je na toj društvenoj mreži objavio fotomontažu na kojoj je na jednoj fotografiji on sa Severinom, a iz grma viri Milan Popović te je napisao: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu "Namćor" Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi: "Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina." Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigodni hashtag: "Dosta ako Boga znate". 

Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara. U prvom je pjevačica rekla: "Pokrovitelji su Olja i Dragan." Zatim je još dodala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan."
Na Instagramu je Severina pratila jedino Igora i on je na ovoj društvenoj mreži pratio samo Severinu i ubrzo nakon ove objave prestali su biti prijatelji na Instagramu, a i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić više ne prate svoju snahu na Instagramu. 


Jedina koja je i dalje pratila Severinu bila je Igorova sestra Nataša koja već godinama živi u Americi gdje pokušava stvoriti glazbenu karijeru, a sada je više ni ona ne prati na Instagramu. Nataša i Severina odlično su se slagale i s Igorom joj je često dolazila u posjet, čemu svjedoče i brojne fotografije koje je Nataša objavljivala na svom Instagramu i nije ih izbrisala. Za razliku od Nataše, Igorova mama neke je fotografije s nevjestom uklonila s društvene mreže. Prije dva mjeseca Severina je s Kojićima bila u karanteni u Beogradu i svekrvi je pomagala oko čišćenja i kuhanja i zato je sve iznenadio ovaj prekid odnosa s Kojićima.

Komentara 3

DU
Deleted user
13:07 30.07.2020.

Što tu staru K..r.. uopće stalno"furate".Što je postao Večernjak?.

Avatar Edgedancer
Edgedancer
12:24 30.07.2020.

On njoj nije čestitao. Uuuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije