Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađenje

Nitko nije očekivao! Na pozornici Supertalenta pojavila se bivša djevojka Janka Popovića Volarića

Foto: Nova TV
1/2
18.11.2019.
u 09:53

U posljednjoj audicijskoj emisiji Supertalenta nije nedostajalo iznenađenja, a najveće je uslijedilo kada se na pozornicu popela bivša djevojka Janka Popovića Volarića.

Sinoć je emitirana posljednja audicijska emisija Supertalenta. Iznenađenja nije nedostajalo, a najveće je uslijedilo kada je na pozornicu stala bivša djevojka Janka Popovića Volarića.

Riječ je o srpskoj glumici Tijani Pečenčić koja trenutačno igra u seriji ''Na granici'' na Novoj TV. Tijana je došla kako bi ispunila želju četverogodišnjem natjecatelju Saidu Šakiću iz Srebrenice koji je došao pokazati svoje poznavanje prometnih znakova. Tijana, koja u seriji "Na granici" glumi policajku Almu, inače Saidov omiljeni lik, pomogla mu je tijekom nastupa koji je budnim okom pratio između ostalih i Janko Popović Volarić.

Foto: Nova TV

Janko i Tijana zaljubili su se tijekom snimanja serije ''Kud puklo da puklo''. Prvi put viđeni su zajedno na Danima hrvatskog filma u travnju 2015. godine.

– Ona je jednostavno krasna osoba te me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i ljepotom – govorio je glumac. Koliko je bila sretna, nije krila ni Tijana.

– Bitno mi je da uza sebe imam čovjeka koji će razumjeti sve moje promjene tijekom dana i podržati me u tome. Mi se međusobno kritiziramo, hvalimo, govorimo jedno drugome sve, i to bez zadrške – poručila je svojedobno glumica.

Svoju vezu održavali su na daljinu jer je Tijana živjela u Beogradu, a Janko u Zagrebu. Navodno je upravo udaljenost presudila ljubavi koju su prekinuli nakon dvije zajedničke godine, u travnju 2017. godine.

Foto: tomislav miletić/pixsell

 

Komentara 18

BA
bacenheider
11:25 18.11.2019.

Janko je u sukobu interesa!

AU
austrougarskigeneral
10:24 18.11.2019.

ovaj janko mi djeluje preozbiljno

PE
Peki
11:18 18.11.2019.

Bas nitko, osim Janka koji ju je i angazirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije