Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u nevjerici

Nitko je nije vidio ovakvu! Kim Kardashian objavila fotku kad je imala 18, fanovi u šoku

Foto: Instagram
1/4
25.09.2019.
u 09:23

Najpoznatija starleta na svijetu koja broji 148 milijuna pratitelja Kim Kardashian svakodnevno časti pratitelje s detaljima iz privatnog i poslovnog života.

Najnovijom objavom na Instagramu Kim Kardashian West otišla je u prošlost i iznenadila fanove fotografijom na kojoj ima 18 godina.

- Jednostavan život... Ovdje sam imala 18. Khloe i ja bismo se vozile u Arizonu da posjetimo Allison & Kourt - napisala je Kardashian West uz fotografiju koja je prikupila u rekordnom roku preko 2 milijuna lajkova.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentari su prštali od fanova koji su bili u nevjerici što je Kim i tada, prema njihovom mišljenju bila savršena.

"Oduvijek si bila savršena", "Tako slatko", "Ovdje izgledaš simpatično" samo su neka mišljenja fanova koji se dive Kim na njenoj ljepoti. Ipak, nije nedostajalo ni onih komentara iz zavisti i očite zloće.

"Možda sam lud, ali tvoj život mi se i danas čini prilično jednostavnim", "Aha, znači tako zapravo izgledaš?", "A sad ti je život kao kompliciran?" pisali su fanovi, ali se ona nije na to obazirala.

Podsjetimo,  Na nedavnoj dodjeli Emmya Kim Kardashian i Kendall Jenner došle su u ulozi prezenterica nagrade za najbolji reality, a publika je ismijala govor koji su sestre održale prije nego što su pobjedniku uručile nagradu.

– Naša obitelj iz prve ruke najbolje zna kako uvjerljiv televizijski sadržaj dolazi od stvarnih ljudi koji se pred televizijskim kamerama ponašaju kao i u stvarnosti – rekla je Kim. Na to se njezina sestra nadovezala: – Oni pričaju svoje priče bez ikakvih filtera i scenarija.

Na to se publika počela smijati, a sestre Kardashian – Jenner nisu mogle sakriti koliko su ljutite. Brzo se oglasila i publika na društvenim mrežama i svima im je bilo smiješno kako sestre tvrde da se njihov reality "Keeping up with the Kardashians" snima bez ikakvog scenarija i unaprijed dogovorenih situacija.

Mnogi smatraju kako sestre i njihova mama Kris Jenner većinu situacija u svom realityju koriste za svoj PR, a neki misle kako su određene situacije poprilično namještene da bi se o obitelji što više pisalo u medijima. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije