Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolji kao prijatelji

Niti rastava braka nije utjecala na dobar odnos slavnih bivših supružnika

Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/6
13.09.2019.
u 21:15

Miranda Kerr i Orlando Bloom u braku su bili tri godine, a imaju i 8-godišnjeg sina.

U intervjuu za magazin Marie Clarie Australia, manekenka Miranda Kerr progovorila je o odnosu s bivšim mužem, Orlandom Bloomom i njihovom maloljetnom sinu, Flynnu.

Jedna od najljepših Viktorijinih anđelica otkrila je da se s bivšim mužem još uvijek slaže odlično, unatoč razvodu koji se dogodio 2013. godine. Vjenčali su se u lipnju 2010., nakon tri godine veze. Dijete su dobili godinu dana nakon vjenčanja, a samo dvije godine poslije objavili su i vijest da se razvode. Danas oboje aktivno sudjeluju u odgoju njihovog 8-godišnjeg sina.

Foto: /DPA/PIXSELL

- Svi smo veoma bliski, a Flynn nam je apsolutni prioritet - rekla je u intervjuu za časopis.

U odličnim je odnosima s Orlandom i njegovom zaručnicom, pjevačicom Katy Perry, koja je nedavno bila i na lansiranju novih Mirandinih proizvoda u Los Angelesu, nove organske kolekcije kozmetike 'Kora Organics'. U Italiji su skupa proveli ljeto uživajući na odmoru. S njima je bio i Evan Spiegel, Mirandin suprug, suosnivač aplikacije Snapchat.

Miranda je Spiegela upoznala 2015. godine, vjenčali su se dvije godine kasnije, a 2018. dobili su prvo dijete. Miranda je trenutno trudna i krajem godine očekuje drugo dijete s Evanom.

Foto: PA/Pixsell

- Sada je sve dobro, ali u početku je bilo puno jutarnjih mučnina. Bila je to vjerojatno najteža trudnoća od ove tri. S Flynnom je išlo glatko. S Hartom sam imala malo jutarnjih mučnina. Ali s ovim mališom imala sam užasne jutarnje mučnine. Ali sada se dobro osjećam i nemamo još dugo, što je uzbudljivo - rekla je Miranda.

Komentara 1

LI
liliZG
12:47 16.09.2019.

jedino čudno u ovom je što se svi čude kak dvoje razvedenih roditelja uspješno surađuju na odgoju zajedničkog djeteta, ..... kad to postane normalno, znat ćemo da živimo u pravom utopijskom svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije