Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se uspio sakriti

Stallone stigao u Hrvatsku! Na Jadranu uživa s prezgodnom suprugom i kćerima

Foto: Profimedia
1/6
03.07.2019.
u 15:36

Da je Hrvatska popularno odredište zvijezda iz cijeloga svijeta i ove godine, potvrđuje i dolazak rock legende Jon Bon Jovija sa svojom obitelji, koji ovih dana također puni naslove brojnih medija obilazeći neke od najatraktivnijih lokacija s hrvatske obale.

Poznati glumac Sylvester Stallone sa svojom je obitelji sletio u Split, piše Slobodna Dalmacija.

Sporedni izlaz glumac je iskoristio da pobjegne iz splitske zračne luke od znatiželjnih pogleda novinara i drugih putnika te brodom iz Resnika ode na splitsku Zapadnu obalu s ostatkom obitelji. Novinari Slobodne Dalmacije uspjeli su zapaziti njegovu suprugu Jennifer Flavin i kćeri Sistine Rose, Sophiju Rose i Scarlet Rose. Obitelj je sletjela avionom iz Venecije u splitsku zračnu luku, a još uvijek nije poznato koliko će se zadržati na našoj obali.

Čini se kako je slavni 72-godišnji glumac izabrao upravo Hrvatsku za proslavu svog rođendana, koji će obilježiti 6. srpnja. Najveću slavu glumac je ostvario zahvaljujući filmovima o Rambu i Rockyju, a može se reći i da je jedan od najpoznatijih akcijskih glumaca ikada. Ovaj snagator talijanskih korijena zahvaljujući ulozi boksača Rockyja bio je i kandidat za prestižnu nagradu Oscar.

Da je Hrvatska popularno odredište zvijezda iz cijeloga svijeta i ove godine, potvrđuje i dolazak rock legende Jon Bon Jovija sa svojom obitelji, koji ovih dana također puni naslove brojnih medija obilazeći neke od najatraktivnijih lokacija s hrvatske obale. Obitelj rokera ne skriva da gušta u godišnjem odmoru na našoj obali, a čestim Instagram objavama to do znanja daje njegov sin, Jacob, kojem se Hrvatska toliko svidjela da na Instagramu tvrdi da je Hrvat.

Komentara 15

DU
Deleted user
15:56 03.07.2019.

Prezgodnom...još sam se dvoumio da li da otvorim članak jer sam mislio da DIVA piše kak su isfurali prezgodnu kombinaciju ili kak savršeno izgledaju, a kad tamo to je običan preinteresantni članak koji možemo komentirati. Zahvaljujem na preodličnom uratku! 😁

Avatar Django
Django
16:10 03.07.2019.

Hm, kad već nema zrakoplova biti će i Rambo dobar.

Avatar Apsalar
Apsalar
16:04 03.07.2019.

Neka nama i Ramba i Rockya... a bogme neka i svih tih Ruža s njim. Nadam se da će guštat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije