Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Nisu zadovoljni! Gledatelji podijeljeni nakon Nedine pobjede: 'Bože, sramote'

Foto: Nova TV
1/14
26.10.2020.
u 08:29

Nakon sinoćnje epizode "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je pobjedu odnjela pjevačica Neda Parmać transformacijom u Fleur East, gledatelji nisu zadovoljni.

Po broju osvojenih bodova, pjevačicu Nedu Parmać je u sinoćnjoj epizodi "Tvoje lice zvuči poznato" pratila mlada 26-godinja Lu Jakelić. Parmać se transformirala u pjevačicu Fleur East, a Lu Jakelić je postala Severina. Pobjeda je pripala Nedi, a gledatelji su podijeljeni zbog konačnog rezultata.

"Lu je najbolja bila", "Lu, definitivno najbolja", "Lu je bila vrh", "Lu i Fabijan debelo ispred nje po izvedbama...", "Meni je Lu danas pobjednica. Severinu je skinula samo tako", samo su neki od komentara na službenim stranicama društvenih mreža showa. 

Foto: Facebook screenshot

Izvedbu Lu Jakelić posebno je pohvalila Indira.

- Seve si klonirala, 'Tarapana' je bila u studiju. Apsolutno si skinula njezin vokal, ekspresiju, kretnje. Svaka ti čast! - kazala joj je.

- Nakon tvoje Severine, još se više sramim svoje Severine - iskrena je bila Nives koja inače na svojim nastupima pjeva i Severininu 'Tarapanu'.

Foto: Facebook screenshot

- Taj katarzični dramski jecaj koji si nam ovdje dočarala nekoliko puta, to je bilo savršeno izvedeno - rekao je Goran Navojec.

Pobjedu je odnijela 35-godišnja Neda Parmać.

- Otpjevala si i otplesala ovu pjesmu kao da je tvoja vlastita i to je na pobjedničkom nivou. Bila si sjajna i slatka, dominirala si. Sve je po mom guštu i energija i koreografija - oduševila se Indira njezinom izvedbom, koju gledatelji nisu pozdravili s istim entuzijazmom.

 

Komentara 4

LI
liliZG
10:24 26.10.2020.

bune se samo severinini fanovi,... meni je Nadina izvedba bila vrh vrhova.

DU
Deleted user
09:24 26.10.2020.

Htio sam pohvaliti ovaj predobar show, ali sistem mi baca da koristim nepodobne ili uvredljive izraze, pa mi ne dozvoljava, hehe! Zato samo ovo: BLJAK i 🤮

NI
niko63
09:22 26.10.2020.

Vidim da je Riđan naplatio svoje sprečavanje Thomsona da pjeva na trgu prilikom dočeka reprezentacije. Ligavac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije