Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od romanse do braka

Nisu im davali šanse: Ljubav poznatog para planula je na Zrću, a danas žive svoju bajku

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
1/6
14.02.2019.
u 11:49

Zaljubili su se na after beach partyju, a mnogi su bili uvjereni da je riječ tek o prolaznoj ljetnoj romansi. Vedran Ćorluka i Franka Batelić šest godina kasnije uplovili su u bračnu luku. Ovo je njihova ljubavna priča.

Naočit, markantan, uspješan... Vedran Ćorluka oduvijek je bio muškarac za kojim su uzdisale brojne Hrvatice. Na njegov šarm pale su i brojne domaće ljepotice. Više od tri godine ljubio je Ivu Buzov, a iza njega su i veze s riječkom manekenkom Vedranom Linardić te Lanom Čermak, unukom bivšeg generala Ivana Čermaka. No, sve one pale su u drugi plan nakon što je u ljeto 2012. godine Vedran upoznao tada pjevačicu u usponu Franku Batelić. 

Tijekom zajedničkih izlazaka na popularnom Zrću rasplamsala se romansa između Franke i Vedrana koja je pretočena u ljubav i šest godina kasnije okrunjena brakom. No, takvom scenariju malo tko se nadao. Dežurni dušobrižnici bili su uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Velike životne promjene

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled  zapela za oko. I u Frankinom životu u to vrijeme događale su se velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. 

Prva javna potvrda veze uslijedila je nakon pola godine i to tijekom jednog božićnog koncerta na kojem je Franka nastupala. Vedranova podrška nije izostala pa je mnogima tada već bilo jasno da se njihov odnos razvija u ozbiljnom smjeru. Nakon kratkog poznanstva pjevačica i nogometaš nastavili su održavati vezu na daljinu. Razdvojenost im je padala teško, no oboje su davali sve od sebe da uspiju. - Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza -  izjavila je na početku veze Franka. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Svog je dragog ubrzo i posjetila u Moskvi koja ju je očarala. Njezini odlasci u rusku prijestolnicu postali su sve učestaliji, a kako bi se lakše prilagodila životu u Rusiji pjevačica je s vremenom naučila ćirilicu i progovorila ruski. Bila je to još jedna potvrda iskrene i prave ljubavi.

Zbog Ćorluke je zavoljela i nogomet, a baš kao što je i on nju podupirao u glazbenoj karijeri tako je i ona njega često bodrila s tribina. Podrška nije izostala ni tijekom najvažnijih nogometnih manifestacija poput Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu i europskog prvenstva u Francuskoj. Puno su putovali zbog nogometa, a i rijetke slobodne trenutke najradije su provodili na putovanjima. Posebno primamljive bile su im egzotične lokacije, a nezaobilazna destinacija, naročito u blagdansko doba, već godinama im je i New York. 

Žena iz snova

- Kod Franke mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe - izjavio je Ćorluka u jednom od intervjua za Story. Koliko je ponosan na svoju odabranicu nogometaš nije krio tijekom prošlogodišnjeg Eurosonga na kojem nas je predstavljala Franka. 

A da je doista pronašao sve ono što je tražio dokazao je i prošlo ljeto kada se lijepoj pjevačici obvezao na vječnu ljubav. Raskošno vjenčanje održalo se na jednom imanju u Istri, a novopečeni supružnici u bračnu luku uplovili su uz hitove Tonyja Cetinskog.  Danas uživaju u zajedničkom životu, a ne kriju da bi uskoro voljeli svoju malenu obitelj proširiti i prinovom. - Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati - izjavila je Franka koju mnogi uskoro priželjkuju vidjeti u majčinskoj ulozi. 

Pogledajte i što Žanamari kaže o ljetnoj avanturi koja je završila brakom. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar duka4
duka4
13:03 14.02.2019.

Sretno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije