Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gotovo je

Nisu ih svi oduševili! Evo kako su modni stručnjaci ocijenili finaliste Eurosonga

Foto: screenshot
1/28
19.05.2019.
u 08:00

O stylinzima i scenskim nastupima finalista Eurosonga porazgovarali smo s modnim stručnjakom Nenadom Korkutom i Kristinom Burjom.

Eurosong je završio! Pobjednik je Nizozemac Duncan Laurence, a mi smo odlučili malo porazgovarati o stylinzima i scenskim nastupima finalista s modnim stručnjakom Nenadom Korkutom i modnom dizajnericom Kristinom Burjom, koje smo pozvali u naš studio.

Oni definitivno imaju svoje favorite koje su spremno pohvalili, ali nisu se ustručavali ni prokomentirati one koji ih baš nisu oduševili. Oboje su pohvalili styling predstavnice Srbije, a oduševila ih je i predstavnica Albanije.

Što su nam još otkrili i koga su kritizirali pogledajte u videu u galeriji na vrhu članka.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Niškorist
Niškorist
08:26 19.05.2019.

Svijetski poznati modni strućnjaci ?

MP
miroslav.petkovic.7564
08:32 19.05.2019.

Ljepo sam sinoc napisao kosu sve moguci favoriti EUROSONGA u mom prvom tekstu. Tosu HOLANDANIN. MAKEDONKA TAMARA. RUS SERGEJ LAZAROV: Napisao sam i SLOVENKU sve ukupno gledajuc vrlo simpaticni. Neznam sta su nasi sve slusali pa dali RUSU SERGEJU LAZAROVUVU DVA BODA.. Pa bolje nista nego tako. Najbolji glas imao je SERGEJ LAZAROV i tako cist glas. To muje drugi put trece mjesto...Zatim upropastili drugi TAMARU MAKEDONKU koja moze pjevat OPERU... Dadosmo TALIJANU dvanest bodova strava to sto je susjed...Pa radi takvi koji se razumimo ocjenit pjesmu. Cesto smo na EURO SONGU strava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije