Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći najbogatije hrvatice

Ništa od svadbe za 125 mil.: Bogatoj nasljednici obitelj ne dopušta da se uda!

Foto: PA/Pixsell
1/4
24.07.2019.
u 19:04

Bernie Ecclestone nije htio platiti ni njezino prvo vjenčanje s poduzetnikom Jamesom Stuntom, a za ovo je Petra sama uštedjela oko 125 milijuna kuna.

Petra Ecclestone, kći Bernieja i Slavice Ecclestone, ipak se ne udaje za Sama Palmera. Vjenčanje je otkazala na nagovor roditelja i bliskih prijatelja koji misle da 18 mjeseci veze ipak nije dovoljno za tako važan korak.

Inače, par se upoznao 2017. godine nakon Petrina razvoda, a nedavno su zajedno kupili vilu u Brentwoodu.

Bernie Ecclestone nije htio platiti ni njezino prvo vjenčanje s poduzetnikom Jamesom Stuntom, a za ovo je Petra sama uštedjela oko 125 milijuna kuna. Nažalost, iznenadno otkazivanje vjenčanja će je također koštati i to nekoliko milijuna.

Njezino prošlo vjenčanje svojom cijenom iznenadila je i prvog čovjeka formule, njezina oca Bernieja Ecclestonea. – Mislio sam platiti svadbu. Ali onda su mi rekli koliko bi trebalo potrošiti samo na pića, a ja sam zaključio da je to apsurd – rekao je Bernie ranije za The Sun. 

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:



 

Komentara 3

BU
bubacro
20:25 24.07.2019.

kad toliko kosta svadba koiliko bu tek za rastavu

ZC
zorro.cz
00:29 25.07.2019.

čekaj, stani malo, pa kaj nije udata, odnosno , bila je udata. pa ja ni aute ne mijenjam tak često. a mamica... ih nije naučila kak da unovče izdu... lizdu ... kaj već... a bila je nekad u sovinjaku v bedekovčini...

VA
valter56
20:03 24.07.2019.

Hahahaha, mala SAMA UŠTEDJELA: A debilnog novinara!! Ta ni kuni nije u životu zaradila. Misliš nije potrošila od onog šta joj je tata dao....pa to su bolesnici, mama zaradila zna se kako, a one...ajmeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije