Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se dogodilo?

Ništa od suradnje! Bradley ne želi angažirati Lady Gagu za svoj novi film

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.07.2019.
u 23:00

Manekenka Irina Shayk i Bradley Cooper prekinuli su vezu nakon četiri godine, a razlog još uvijek nije poznat javnosti.

Bradley Cooper i Lady Gaga, Oskarovski dvojac koji je oduševio s izvedbom pjesme "Shallow" za film "Zvijezda je rođena", ipak neće surađivati na novom filmu koji će Bradley napisati, glumiti i režirati.

Nakon brojnih natpisa o romantičnoj vezi glumca i pjevačice te problema koji su doveli do razilaženja Coopera i modela Irine Shayk, mediji su još uvjerenije pisali kako iza cijele situacije stoji tajna veza Bradleyja i Gage. Za film o skladatelju Leonardu Bernsteinu pisalo se i da bi mogao angažirati nagrađivanu pjevačicu, ali izvor blizak glumcu to je negirao.

Od dodjele nagrade Oscar dosta se nagađa o odnosu 33-godišnje pjevačice i 44-godišnjeg glumca, od toga da žive zajedno do glasina o trudnoći, a spominjalo se i vjenčanje. Bradley Cooper s ruskom manekenkom Irinom Shayk, naime, ima dvogodišnju kći Leu De Siene.

Foto: PA/Pixsell

Unatoč tome što je Lady Gaga više puta objasnila da je kemija koju su svi vidjeli na filmu prava, kao i njihova ljubav, ali samo zato što su oni htjeli zbog filma to postići, a ne na način koji mediji prikazuju, mnogi ipak ne vjeruju u to. Gaga je prije Oscara prekinula zaruke sa Christianom Carinom, što znači da su oboje trenutno slobodni.

Manekenka i glumac prekinuli su nakon četiri godine veze, a razlog još uvijek nije poznat javnosti. I nakon prekida nastavili su se svađati jer Bradley želi da mu kći živi u Los Angelesu gdje je i on, dok se Irina nakon prekida preselila u New York i želi tamo živjeti s kćeri. Navodno su oboje uporni i ne žele popustiti onom drugom, što bi moglo dovesti do gadne bitke o skrbništvu nad dvogodišnjom kćeri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije