Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dojmljivi stihovi

Nismo bili ljubavnici, ali Arsen Dedić je moja intimna činjenica

mani gotovac
Pixell
09.06.2010.
u 20:27

Mani Gotovac za Arsena Dedića kaže kako nikad nisu bili u bliskim odnosima, nisu prijateljevali, ali poznati se kantautor ipak petljao u njezin život

Nakon što je objavila svoju autobiografsku knjigu "Fališ mi", Mani Gotovac tjedniku Glorija je otkrila zašto voli riječ ljubavnica i kako se Arsen Dedić petlja u njen život.

- Arsen i ja nikada nismo bili ni u kakvim bliskim odnosima. Nismo prijateljevali. Nismo bili ljubavnici. Nismo čak ni očijukali, pa ipak je on moja intimna činjenica. Arsen mi se svojim stihovima i glazbom petlja u život. I kada pjeva o ljubavi, i kad govori o bojicama raznoraznih tableta koje je njegova majka uzimala prije spavanja - rekla je ugledna teatrologinja.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:29 09.06.2010.

he,he,he Vačarnjak je konačno nešto pogodio \"u sridu\". Stavio je ovu umišljenu ženu(?) u rubriku sa Edom Maajkom, Vlatkom Pokos, Belindom Bedeković i ostalim zvijezdama. pozdrav vaš zmijicamala

VI
vitaszorcms
10:04 10.06.2010.

Ja sam mislio da je ona u vezi sa Severinom ,svojom muzom !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije