Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA LAŽNE REKLAME

Nini Badrić ukrali identitet i fotke, razljućena pjevačica poručila: 'Slučaj je predan odvjetnicima'

Nina Badrić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/7
16.01.2020.
u 17:44

Razljućena pjevačica već je slučaj predala odvjetnicima, a ovakav sramotan potez komentirala nam je i sama glazbena diva i ustupila nam fotografije lažnih reklama i promocija u njezino ime.

Pjevačica Nina Badrić (47) nova je meta internetskih prijevara koje sve više i više za žrtve uzimaju poznate osobe. Naime, pod njezinim imenom i sa zloupotrebljenim fotografijama kruže lažne reklame i promocije kojim se žene navode da kupe tablete za mršavljenje.

Reklama nosi njezino ime i predstavlja ju kao 'eurovizijsku zvijezdu koja je izgubila 19 kilograma', uz naznaku da Nina promovira tablete po osobnom iskustvu.

Foto: Večernji.hr / Screenshot

Razljućena pjevačica već je slučaj predala odvjetnicima, a ovakav sramotan potez komentirala nam je i sama glazbena diva i ustupila nam fotografije lažnih reklama i promocija u njezino ime. 

- Ograđujem se od ove bezočne krađe identiteta, a sve u svrhu nečije zarade na tuđem imenu i identitetu - rekla nam je pjevačica, čime je poručila kako ona sa spornim reklamama nema nikakve veze.

Otkrila je da ju mnogobrojne žene svakodnevno kontaktiraju u vezi ovih tableta za mršavljenje, no Nina ove proizvode nikada nije koristila, pa ni promovirala.

Kod ovakvih slučajeva kada osoba uzme ime i prezime i reputaciju osobe te njezinu karijeru koristi za prodaju svog proizvoda, tužba je očito jedino rješenje.

Foto: Večernji.hr / Screenshot

- Ovo je internet kriminal koji je apsolutno utuživ - rekla je i dodala da je slučaj predan odvjetnicima koji već rade svoj posao.

Ninini odvjetnici, čini se, krenuli su u potragu za osobom koja je reklame napravila i pustila, a time našoj pjevačici ukrali identitet i fotografije.

- Danas se svakoga može locirati pa i preko internet adrese, i ustvrditi pravi identitet - zaključila je Nina.

Ključne riječi

Komentara 2

HE
herojulice
18:20 16.01.2020.

Figura se napuhala, albuma ni za lijek, dvorane sve praznije, pjesma možda godišnje, puno slika na facebuku i sve više pljuvanja, puno nerada i što očekivati nego krađu "osjetljivih" fotki zbog podizanja statusa. Bez brige Nina ako ni to ne podigne status uvijek ostaje snimanje filma, posavjetuj se sa Severinom.

Avatar Kaladin
Kaladin
17:52 16.01.2020.

Cijena slave i slika u javnosti. Kriminal je. Žalim li je? Ne. Nije joj se ništa strašno dogodilo. Živi u zanimljiva vremena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije