Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastična promjena

Nina pokazala kako je izgledala sa 150 kg: 'Ne mogu vjerovati da sam ovo ja'

Foto: Instagram
20.11.2018.
u 09:12

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' s obožavateljima je podijelila staru fotografiju na kojoj je gotovo neprepoznatljiva.

Dan nakon velikog finala 'Života na vagi', u kojoj je pobjedu odnio Alen Abramović, svojom nevjerojatnom transformacijom pohvalila se i natjecateljica Nina Martina Korbar. 

Prije samo šest godina Nina je imala 150 kilograma i bila je gotovo neprepoznatljiva. Danas ima gotovo pola od tadašnje težine, a s mršavljenjem ne namjerava stati ni nakon završetka showa. 

NEVJEROJATNO! Evo kako danas izgledaju finalisti Života na vagi

1/16

– 18 godina vs. 26 godina –150 kg VS 84 kg. Ne mogu uopće vjerovati da sam lijevo nekada bila ja, pouka i motivacija za daljnji rad na sebi – napisala je Nina na Instagramu te dodala da je ovo životna promjena, ali i pobjeda. 

Njezina transformacija oduševila je obožavatelje koji su je u komentarima zasuli komplimentima. 

"Predivna si, samo snaga volje, upornost i vjera u sebe da to možeš, želim ti svu sreću,ljubav i zdravlje", poručila joj je jedna pratiteljica. Oduševljenje nisu krili ni muški pratitelji, a neki od njih otvoreno su joj priznali da im je upravo ona bila favorit i najljepša kandidatkinja u showu

VIDEO Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti



 

Komentara 28

DU
Deleted user
10:10 20.11.2018.

Svaka čast.... na novoj fotki izgleda kao da ima i manje od 84. Samo treniraj svakodnevno... šetnja svaki dan pola sata je dovoljna da zadržiš kile.. naravno ako se i jede sa mjerom!

IL
ilijan
10:31 20.11.2018.

sad nije više mina sad je ljepotica Martina

DU
Deleted user
10:36 20.11.2018.

Jedna od zgodnijih žena ikad. Zašto si je dopustila tolke kile...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije