Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije operacija i tetovaža

Nina Morić iznenadila fanove: Ovako sam izgledala prije 10 godina

Nina Morić
Foto: Instagram/Nina Morić
1/9
20.12.2016.
u 12:30

U to vrijeme u središtu skandala nalazila se zbog braka s talijanskim fotografom Fabriziom Coronom (42)

Bivša manekenka Nina Morić (40) svojedobno je gradila zavidnu karijeru modela. No, osim izgledom, pozornost javnosti često je pridobivala zbog plastičnih operacija, ali i romantičnih odnosa s talijanskim zavodnicima.

Morić je u ponedjeljak s obožavateljima na društvenoj mreži podijelila fotografiju staru deset godina. Na njoj pozira na plaži bez odjeće, a tada 30-godišnjakinja nije imala ni jednu od 22 tetovaže koje danas ponosno pokazuje. 

U to vrijeme u središtu skandala nalazila se zbog braka s talijanskim fotografom Fabriziom Coronom (42). Optuživan je da je ucjenjivao poznate osobe objavom njihovih spornih fotografija, a zbog toga je i Morić završila na policijskom ispitivanju. Par se službeno rastao prije deset godina. 

Pogledajte fotografiju: 

Ovako 40-godišnja Nina izgleda danas:

 

 

>> Nina Morić i suprug imali tešku prometnu nesreću!

Komentara 3

SA
sargu123
17:57 20.12.2016.

Tko je ova i čemu ona služi?

RT
ribaric.tomislav
20:14 20.12.2016.

usta ko ko, boze me oslöbodi

IK
ikonoklast
22:28 20.12.2016.

to nina morić kako ostari ženska nevjerovatno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije