Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj lako

Nina Martina iz 'Života na vagi' se rasplakala: Smeta me to

Foto: Instagram
1/6
27.05.2019.
u 13:54

Suze su joj izmamili svi koji su joj poslali brojne poruke podrške nakon što im je otvoreno priznala kako joj još uvijek smeta što ima trbuh kojeg uvijek uvlači i namješta kad se treba fotografirati.

Nina Martina Korbar, bivša natjecateljica showa "Život na vagi" na Instagramu s brojnim obožavateljima dijeli koliko je napredovala u skidanju viška kilograma, ali ne skriva da taj proces često nije lagan.

Od obožavatelja ne skriva ni suze, a u zadnjoj objavi suze su joj izmamili svi koji su joj poslali brojne poruke podrške nakon što im je otvoreno priznala kako joj još uvijek smeta što ima trbuh koji uvijek uvlači i namješta kad se treba fotografirati. 

– Smeta me i u jednu ruku ograničava, ali proći će to. Fokusirana sam na dosadašnje uspjehe, trenutni napredak i rad na sebi i na svoj krajnji cilj. Samo ustrajno i guranje prema naprijed – napisala je iskreno Nina Martina na svom Instagram storyju.

Nakon toga je dobila mnogo poruka podrške od obožavatelja i zbog toga se rasplakala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Subota UPDATE 💡💡💡 1. Jako mi se jeo sladoled, izvlačim se da je to zbog milijun razloga osim tog da mi se samo jede sladoled kojeg OBOŽAVAM, ali ok 😄 ALIIII, ja sam čula da kod nas postoji PROTEINSKI SLADOLED 🍦🍦🍦🍦🍦 i zato sam otišla u @butik_torti i kupila 2 - realno jedan ko nijedan 😂 okus vanilija i čokolada, cijena jednog je 15 kn 💰 i super mi je, okus je odličan, a najviše sam sretna radi činjenice što ga mogu jesti češće i ne stavljati taj sladoled u kategoriju - cheat meal! THANK YOU 🙌🏻😂🙏🏻 PS- dobijete ga u čašici, ali ja sam tražila kornet da budu bolje fotke ( na kraju sam pojela taj kornet 😒 al ajde, ufurala sam se malo da sam skinny 😄😄 ) iiiiii kad sam pojela sladoled, bila sam sretna, pa sam se još malo fotkala 😂😂📸📸 #proteinicecream #icecream #proteinskisladoled #sladoled #weekend #positivevibes #happy #grateful 💕 Sve na fotkama je tagirano gdje je kupljeno 💋

A post shared by NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_) on

 

– Želim vam stvarno zahvaliti svima na ogromnoj podršci. Dobivam stvarno svakakve poruke od vas, od onih da je vama teško, da imate jako puno ljudi u vašoj okolini koji vas ne razumiju, koji vas vrijeđaju i koji vas demotiviraju i koji ne vide koliko vam je teško i koji ne vide koliko se trudite i koliko dajete sve od sebe. Želim da znate da znam kako vam je i da sam sve to prolazila i prošla i da je na kraju dana najvažnije da vi stvarno volite sebe. I plačem zato što sam stvarno sretna zbog ogromne podrške koju dobivam od vas – poručila je Nina. 

Komentara 2

ZS
Zvolen.Slovakia
20:58 27.05.2019.

Hocemo video za odrasle !?

ST
Stručnjak
11:26 29.05.2019.

i mene smetaju članci o tebi. Nevjerojatno, još uvijek ih ima! Preko koje veze si stalno po portalima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije