Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šute kao zaliveni

Nina i Bernard na otvorenje restorana stigli odvojeno

nina
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/13
25.02.2011.
u 14:19

Pjevačica i poduzetnik došli su podržati Bernardova starijeg brata i Ninina šogora Kristijana koji je na Radničkoj cesti otvorio talijanski restoran i bar "Egg"

Iako se ponovno vole, Nina Badrić i Bernard Krasnić izbjegavaju zajedničko fotografiranje. Pokazali su to na otvorenju talijanskog restorana i bara “Egg” u četvrtak u Zagrebu koji je u vlasništvu Bernardova starijeg brata i Ninina šogora Kristijana. Pjevačica i njezin suprug stigli su odvojeno i nisu bili raspoloženi za izjave. Nina je došla s Matijom Vuicom, a Bernard je većinu vremena bio s prijateljima.

Otvorenje restorana na Radničkoj cesti okupio je brojne poznate osobe među kojima su bili Vanja Mamić, Boris Mirković, Ivana Brkljačić, Marija Borić, Duško Modrinić s djevojkom Andreom, Aleksandra Grdić i Iva Jerković. Gotovo neprepoznatljiva, pjevačica Martina Vrbos došla je odjevena u kožnu kreaciju svog pratioca, dizajnera Juraja Zigmana, "krivca" za Severinin sadomazo kostim u kojem je prošlu subotu nastupila u polufinalnoj emisiji Dore.

Martina je otkrila da se sama ne bi odvažila odjenuti takvu oskudnu kombinaciju, ali bez obzira na to, potpuno vjeruje Zigmanovu ukusu. Zato je mladog kreatora iz Kostrene i odabrala za tvorca svog novog imidža koji će predstaviti sa svojim novim singlom i albumom.

- Imidž sam u potpunosti prepustila Juraju! Ne miješam se u njegov posao, a ako i imam neku ideju on samo odmahne rukom - kroz smijeh kaže pjevačica. Zigman nije želio otkrivati detalje novog Martininog izgleda, samo je rekao da će styling biti jako cool.  

 

Komentara 4

TO
Tot
08:54 26.02.2011.

ma to ti je plaćeni oglas

OB
-obrisani-
15:58 25.02.2011.

Za ovakovu \"vjest\" bi novinar i urednik trebao dobiti nogom v rit !

IS
istina123
11:42 26.02.2011.

Krasne i korisne vijesti . od sutra kupujem deset večernjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije