Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično

Gdje je Ivan Herceg? Zgodna Nina ostala je sama

Foto: PR
1/9
10.10.2018.
u 15:29

Zgodna pjevačica rekla je kako su ludovale toliko da joj je prisjela i torta, ali nije se time zamarala.Istaknula je da je sada punoljetna i po američkim zakonima.

Popularna slovenska glazbena zvijezda, Nina Donelli munjevitom brzinom osvaja hrvatsko tržište.

Pjevačica je provela ludu večer, no ovaj put nije riječ o njenom ljetnom hitu "Luda večer", nego o privatnoj fešti na kojoj je proslavila svoj 21. rođendan. Dobra atmosfera uvelike se razlikovala od one iz spota za istoimenu pjesmu, jer na zabavi nije bio niti jedan dečko, pa čak ni Ivan Herceg s kojim smo ju mogli vidjeti zadnjih nekoliko mjeseci. Želja joj je ovog puta bila biti samo s prijateljicama i tako napraviti večer za pamćenje.

Foto: PR

Zgodna pjevačica rekla je kako su ludovale toliko da joj je prisjela i torta, ali nije se time zamarala.Istaknula je da je sada punoljetna i po američkim zakonima. Ova seksepilna plavooka crnka rođena u Mariboru pjeva na hrvatskom jeziku, a obiteljsko prezime Vodušek zamijenila je umjetničkim Donelli.

Ninini hitovi uključuju pjesme kao "Nina zovu mene" i "Dalmatino", a videi za te pjesme imaju preko milijun pregleda!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:12 11.10.2018.

Još jedan plaćeni članak o nekome za koga nisam čuo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije