Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nina Badrić završava novi album, ne planira duet ni s kim, pa ni sa S. Bakić

nina
Ivana Ivanović
01.03.2010.
u 16:33

Iako Sonja Bakić, sudionica "Operacije trijumf" srpskim medijima tvrdi da je prošlog tjedna u Zagrebu s Ninom dogovarala sve oko dueta, od njega ipak – ništa

Sonja Bakić, sudionica emisije “Operacije Trijumf”, pohvalila se srpskim medijima da je prošli tjedan provela u Zagrebu dogovarajući duet s Ninom Badrić.

– Pjesma će biti na mom novom CD-u. Pjesma je gotova, autori smo moj gitarist Siniša Grozdek i ja. Nina je pjesmu čula prije dva tjedna, jako joj se sviđa glazbeni pravac kojim sam krenula i želi da ostvarimo suradnju – izjavila je Sonja. No menadžement Nine Badrić tvrdi suprotno.

– Nina trenutačno nije u pregovorima ni s jednim glazbenikom oko snimanja dueta, pa tako ni s navedenom Sonjom Bakić. Sonja je svakako jedna od najtalentiranijih glazbenica iz Operacije Trijumf i nema sumnje da će napraviti veliku karijeru, no o duetu i mogućoj suradnji trenutačno nema govora. Nina je koncentrirana na rad na svom albumu koji bi trebao izići potkraj lipnja, a ako će se dogoditi suradnja s bilo kojim glazbenikom, to će onda ona sama najaviti i predstaviti – kaže Mia Milovčić, asistentica Nine Badrić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije